Mikrofon0 Sedeffakiinn mide bulantısı var yoğun bir şekilde hiç bir şey yiyemiyorum Normalde tatlıyı çok severim ama görmeğe bile katlanamaz bir haldeyim şuan yorgunluk ve halsizlik var
Haticesavas Chococo dostlar Sağolsun cnm inşallah sağ salim kucagimiza aliriz sanada cok geçmiş olsun çok dikat et ben 1gebeligim kimyasaldi 2 dusuk oldu bu 3 cu oyuzden tedirginim
Sedeffakiinn 00-merve05 bende bugün 9+5 oldum 🥰ama bana doğum ile ilgili bilgi vermediler henüz uygulama üzerinden görünene bakıyorum. Size doktor mu söylemişti acaba?
00-merve05 Sedeffakiinn banada bilgi verilmedi ultrason kağıdımda yazıyordu doğum tarihim ilk söylediği doktorun 10 Ağustos ultrasonda 20 Ağustos olarak çıkıyor
Sbl4129 Haftadan selam anneler bu hafta karnımı kocaman hissediyorum sizin de öyle mi daha bu güne kadar bir kere bile midem bulanmadı çok dinç hissediyorum hamile değil miyim acaba diye düsünmüyo değilim 🥹
Nurci Merhaba bende 8+5 haftalığım sabah gittim doktora 25 Ağustos görünüyor doğum ikinciye hamileyim 5 yaşında 1 oğlum var