Cybele5 Ben de 6+4 teyim kizlar bugün biraz ev işi yaptim çok az hafif kahverengi akıntım oldu tedirgin oldum biraz yoruldum diye olmuş olabilir mi? Hiç başınıza geldi mi böyle bir şey?
RNT Cybele5 bendede tam o zamanda geldi bende çok yürümüştüm hemen doktora gittim çok şükür sıkıntı olmamıştı bence doktorunuza sormakta fayda var
Cybele5 RNT pzt randevu aldım hemen ben de umarım bir şey yoktur ilk aylarda çok zorlamamak gerekiyor anladığım kadarıyla pişman oldum iş yaptığıma :/
Balbebek012 Asiyam__010 15 ağustos ta doğum yaptım sıcaktan uyumuyırdu yavrum size tavsiyem küçük beden takım bir iki tane alsan yeter ama zıbını çok al oğlum hep zıbınla durdu 0-3 ay takımlarını giyemedi hiç
Badeveannesi Aysegul58 ben bitik durumdaym yaptigim yemeği yiyemiyor kokusundan bile midm kalkiyor anlamadm oğlumda böyle değildim bunda çok farklı😭
Aysegul58 Badeveannesi Rabbim yardımcın olsun canim. bende nerdeyse hic belirti yok yaa. Benimde buna aklim takiliyor. Niye yok diye
Ada28 6+0dan herkese merhabalar. Benimde ikinci gebeliğim 3 yaşında bir kızım var. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insalah bebislerimizi 🥰🥰
Semanur_02 Hulo2105 bana sadece kese var bebek görünmüyor dedi haftaya çağırdı tekrar bakarız dedi sence bebek görünür mü çok korkuyorum ya görünmezse
Balbebek012 Asiyam__010 kızında mı yazındı😆 ayy ben 3.bebepimi planlı yapıp asla yaza getirmeyeceğim kız yazın doğum ne zormuş öyle çok şükür geçti gitti darısı sana olsın kolaylıkla geçer gider hepsi sağlıklı doğumlar 🌸