Hulo2105 Semanur_02 4+5 te kese oluşmaya başlamıştı çok minikti. 2. Kontrol 6. Haftadaydı kese kocamandı ve yolk sac görüldü. 8. Haftada kalp atışı için çağırdı.
Semanur_02 Hulo2105 bana sadece kese var bebek görünmüyor dedi haftaya çağırdı tekrar bakarız dedi sence bebek görünür mü çok korkuyorum ya görünmezse
bng_12345 gamzeturkmen01 benim de öyle ilk haftalar ger seyi yoğun yaşadım şuan yok denecek kadar az inşalalh normaldir insan korkuyor
erikarpuz Asiyam__010 ağustosa kadar çok zaman var sanki hiç geçmiyor 7+1 deyiz ağustosun 1i eşimin doğum günü inşallah denk gelir gelmese de burcu aynı oluyor yeter ki sağlıklı olsun ilk gebeliğimi 7+2 de kaybetmiştim şu an da korkuyorum ama kötü düşünmemeye çalışıyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
Bsr23 Selamm bende 7+1 im ilk gebeliğimm ağustosaa çok varr ben çok sabırsızımmm 😂güzel geçer hepimiz için inşallah🐣
Yeni1gebelikkk Ben de 6+4 ,bundan önce hep karın ağrım vardı arada ağrır geçerdi bugün gün boyu afedersiniz midemi ağzımda hissediyorum,yemek düşününce miden bulanıyor zar zor yemek yaptım ama yiyemedim böyle mi devam eder çabuk geçer mi acaba
Sehbal aslansmommmm çok teşekkür ederim amin inşallah. Sizi de tebrik ederim maşallah sağlıkla sıhhatle kavuşun 💐💐🙏🏼🙏🏼
Aysegul58 Ayy boyle bi post gormek hosuma gitti. Bugun tam 9 haftalik hamileyim hafif karin agrisi haric hic belirtim yok. Sizde de oyle mi.
Badeveannesi Aysegul58 ben bitik durumdaym yaptigim yemeği yiyemiyor kokusundan bile midm kalkiyor anlamadm oğlumda böyle değildim bunda çok farklı😭
Cybele5 Ben de 6+4 teyim kizlar bugün biraz ev işi yaptim çok az hafif kahverengi akıntım oldu tedirgin oldum biraz yoruldum diye olmuş olabilir mi? Hiç başınıza geldi mi böyle bir şey?
RNT Cybele5 bendede tam o zamanda geldi bende çok yürümüştüm hemen doktora gittim çok şükür sıkıntı olmamıştı bence doktorunuza sormakta fayda var
Cybele5 RNT pzt randevu aldım hemen ben de umarım bir şey yoktur ilk aylarda çok zorlamamak gerekiyor anladığım kadarıyla pişman oldum iş yaptığıma :/
Balbebek012 Asiyam__010 15 ağustos ta doğum yaptım sıcaktan uyumuyırdu yavrum size tavsiyem küçük beden takım bir iki tane alsan yeter ama zıbını çok al oğlum hep zıbınla durdu 0-3 ay takımlarını giyemedi hiç