YesimAykut moonlight41 bir 16mm diğeri 18mm di ama iğneyi 1 buçuk gün sonra yaptım bu değerlerden sonra, bir buçuk günde büyümüştür biraz daha😌
Mot_her93 YesimAykut kan verdin mi canım sanırım benimde negatif bende dün erken gebelik testi yaptım ama yine de pazartesi kan vercem birlikte yaptırmıştık aşılamayı
YesimAykut Mot_her93 kan vermedim pazartesi vercem canım, hepsi negatif testlerimin umudum yok, hakkımızda hayırlısı🌼🌼
Mot_her93 YesimAykut benimde umudum yok ama kasık ağrım var onuda adete bağlıyorum hayırlısı olsun hakkımızda bide hala gazım var . Ben hasta oldum bide öksürük vardı hafifledi çok kötüydüm. Göğüs doktoruna gittim aşılama olduğumu da söyledim doktor aşılamadan sonra çok sık karşılaştığımız bir durum dedi. Ben de hocam ne alakası var dedim bişeyler anlattı ama anladığım tek şey hormonlarımız baskı yapıyormuş. Akciğerde sıvı birikmiş oda öksürük yapıyormuş pıhtılaşma olmaması için de oksapar verdi kan cıvıtıcı onu kullanıyorum. Bide hava verdi. O yüzden önceki bel ve sırt ağrısını hastalığa yordum gebelik değil bence
ncbkyaa Ahhh kızlar hepımız assa yukarı beraber yaptırmıştık ınsallah bırımızden bırımızı kı tutar da benim net artık olmadığı
YesimAykut moonlight41 4 yıldır uğraşıyorum artık kafayı toplayıp tüp bebeğe yönelebiliriz 1 yıla falan, bakalım bilmiyorum belki ilerleyen aylarda aşılama olurum tekrar, psikoloji kalmadı bende 😐
ncbkyaa YesimAykut kuzum üzülme vardır bı hayır ben Sımdı Hayıt otu ıcmeye başladım soğan kuru bu ay bı denım Dedım yumurta rezervi çıktıya kıst olmuş gene aşılamadan kaynaklı
YesimAykut ncbkyaa ben de mi denesem, hayıt tohumu var bende de, soğan kürünü de düşünüyorum ara verdim ilaç tedavisine ben de, kist var mı yok mu bilmiyorum
YesimAykut ncbkyaa gitmedim negatif kan verdim de özele gitmedim paramı boşa vermek istemedim açıkcası🙂