YesimAykut ncbkyaa gitmedim negatif kan verdim de özele gitmedim paramı boşa vermek istemedim açıkcası🙂
moonlight41 YesimAykut şifa olsun inşallah ama abla regl oldugununun 2 3 ncu gunu basla 15 gune kadar
ncbkyaa YesimAykut sen benım yaptıklarımı görsen soğan suyu Hayıt otu arı sütü propolıs 2 tanede vıtamınler var bu ay ya batacam ya çıkıcam 😅
YesimAykut ncbkyaa ben soğansuyu hayıt suyu, bir de ocean polysitol var inositol içeriyor onu içiyorum, bence bu ay iyi olacak gelecek aylara da etkisi varmış soğan suyunun
YesimAykut ncbkyaa bende öyle düşünüyorum bakalım bu ay görcez 🙂🙂 diğer ay tekrar aşılamaya başlarım belki
Nuur2124 moonlight41 ay o bende de inanılmaz 🙈özellikle eşimi görünce oluyor😁gunduzlero ara ara ama akşamları inanılmaz bir gaz çözümü nedir acaba Birde sizde ben gibi hep istiharat halinde misiniz☺️
moonlight41 Nuur2124 benim ilk iki gun aşırı oldu sonrasında kendiliginden geçti aşılama oldugumun 3 günü tek dinlendim şimdi normll yemek bulaşık çamaşır yapıyorum yani egilip kalkıyorum da yapmamam gerekiyor ama artik mecburiyetten
moonlight41 tatlibebegim_ bugun aşılamanın 9 . Günü henüz test vs yapmadim pazartesi günü yapabilirim
Nuur2124 moonlight41 merhabalar ben erken gebelik testine inanıp çok üzülmüştüm.12. günden oncesini zaten tavsiye etmem ama zaten pozitifken de beta çok düşük olduğu için testte poztifi goremeyebilirsiniz aklınızda bulunsun☺️ben çok ağlamıştım betamin yükseldiği farkedildi .Ama henüz kese oluşmadi sağlıkla ilerler mi bilmiyoruz..
moonlight41 Nuur2124 inşlahh sağlıkla ilerler size tutunue bebişiniz .ben pazetsi günü yapicam test 12 gun oluyor inşlh vardır yaa🥺
Nuur2124 moonlight41 hadi inşallah ama değer çok düşük olduğundan testinizde gozukmeyebilir kan testi vermenizi öneririm ☺️🥲
YesimAykut ncbkyaa 4 şubat bat, bakalım ne zaman olur bilmiyorum, birdahaki ay klomen başlarım herhalde, martta iğneli aşılama düşünüyorum
ncbkyaa YesimAykut benımde 4 Şubat bende bekliyorum bakalım napıcaz doktor degıstırdım ya Bıde ıgnelı aşılama nedır