Edalinaz Suan benim de cok karışık 6haftalık olucam 🙂ama cok yemek yiyorum hersey yiyorum ben erkenden öğreniyorum cinsiyeti☺️Bunuda öğrenirim inşallah bi bayan var insagramda ücretli söylüyor merakdan öğreniyorum bende 🙂dayanamıyorum bakalım bu sefer ne
Cicekcim yenianne0511 hamileliğimden haberim yoktu deli gibi şeftali istiyordu canım.. Halbuki meyveden nefret ederdim meğer hamileymişim 🤨🤨
Angelotte yenianne0511 Yaş pasta demiştim bir anda işteydim o sıra. Aldım annemlerle hapur hupur yemiştim. Sonra genelde ben de ekşi sevdiğim için ekşi yedim hep canım kumru istiyordu yedim valla ne yalan söyleyeyim 🥹 He bir de gezmediğim manav kalmamıştı Temmuzda şey için KELEK 😂😂😂
Yenianne6706 yenianne0511 sürekli tatlı istiyor canım 🫠 birde kuru dolma :) kızımız olacak inşallah 16+1 :)
Tubtubi Çilekli rulo pasta pizza cevizli sucuk bunları rüyamda görüpp yattığım yerden aşermiştim 😅 kız olacak
birnurunuzz yenianne0511 ben ilk kutu kutu dondurma aşerdim sonra limon sürekli limon eksi jelibon falan muzlu pasta öyle çok karışık
0911 Kuantimo valla doktor bana 17 haftaya kadr erkek dedi sonra kız dedi ama hala her gittiğimde soruyorum supriz olmasın diye 32 haftaligiz ,😂😂
Mhtpclk Yonca_26 bendinde 5 ve 6. Haftada canım çok ıspanaklı börek istiyordu sanki heryer ıspanaklı börek kokuyodu
Smhayg yenianne0511 kabak çiçeği dolması ve yeşil ceviz aşermiştim kızım olucak nasipse .😁ama tatlıyı hiç sevmezdim çok tatlı yer oldum 23.haftadayız
Zynp_ yenianne0511 aynı şeyleri aşermişiz diyebilirim sanırım oğlum olacak benim doktor 15. Haftada yüzde 95 erkek ama yanılıyor da olabilirim dedi 🥰
Rezan_korkmaz yenianne0511 turşu limon kavurma kivi mandalina ekşi elma 😀😀 15 haftada doktorumuz erkek dedi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️