0911 Kuantimo valla doktor bana 17 haftaya kadr erkek dedi sonra kız dedi ama hala her gittiğimde soruyorum supriz olmasın diye 32 haftaligiz ,😂😂
Kuantimo Asyaeylul2816 melek boyaci canim kiz dedi erkek cikti.mesajimi da silmişler.parami iade bile etmeyi teklif etmedi
Miraykader yenianne0511 ben sade ekşi eşerdim ve şimdi 8 aya girecem bazen tatlı eşeriyom bazen ekşi bazen tuzlu bir haftadır toprak eşeriyorum bugünde yedim toprak 😁bikere cinsiyetine baktık dedi kesin kızdır ve hala bakmamışım net cinsiyet nedir
Miraykader Anonimooooo ben eşerdim hemde çok baktık net beli değildi kesin kızdır dedi 3ay geçti hala sormamışım artık cinsiyetini
Ebruarss yenianne0511 18 haftalığız bir oğlum olacak inşallah 🤰🖤 erik çilek nar aserdim bunlar dışında en sevdiğim herşeyden nefret ettim bide çok fazla turşu tükettim ve devam da ediyorum
Babykalamar yenianne0511 tatli ve eksi agzima surmedim sadece tuzlu seyler yedim oglum oldu. yine ayni tuzlu yiyorum kizim olcak🤣🤣
beyhan3678 Çok fazla limon ve turşu yedim yemeye devam ediyorum balık ve sucuğu çok severdim ama hamile olduğumdan beri çok diskindim yiyemiyorum kokusuna bile dayanamıyorum
buketpoyraz yenianne0511 ciğköfte 😅 çocuk köfte olarak doğacak diye korkuyorum yani sabah çğlen akşam yiyorum
zbg yenianne0511 benim ilk kızım oldu onda genelde tatlı şeyler aşerdim. Buna erkek diyorlar ama sizinki kadarken sürekli ekşi çekerdi canım. Deli gibi limon mandalina yedim. Şimdi 5. aydayız yeni yeni tatlı çeker oldu. Bence doktorun döyleyeceğini bekleyin 🤭
Mervenr00 Tgce_06 almadm 1 kilo verdim😂 ilk haftalar biraz mide bulantısı çekmiştim o sebeple almamışmdir 2 hafta önce kontrolümde tartılmistim en son☺️ siz kaç kilo aldınız
Busus CooperBaby Pamuk7 bende ekşi yiyordum turşu çok canım çekiyordu kan testi verdim hamile olduğumu öğrendim 16+6 cinsiyetimiz kız limonun ekşisi hoşuma gidiyor tatlı gibi geliyor bana
delibirhatun297 yenianne0511 ben mide bulantısı ve mide yanması aşırı derecede çektiğim için çok bişey kaldıramıyorum hala (11. Haftamdayım) ama midem en çok tatlı şeyleri kabul ediyor. Bende çok heyecanlıyım cinsiyeti öğrenmek için ama tahminler kız yönünde, inşAllah kızım olur gerçekten 🥰