Dillloooo yenianne0511 ilk başlarda çikolata falan tiksindim sadece şeftali yiyordum çok lezzetliydi🤪 ondan sonra hep çikolata yedim oğlum olucak
Alan_Yeliz Ben hiç asermedim yaaa😞nasıl bişey olduğunu hep merak ederdim nasıl bı hiç diye ama asermiyorum ben hiç normal halinde bı hamilelik oğlum olcak
MomyAsli_ Kızımda ilk aylar tatlı yiyememiştim limon portakal kokluyordum turşu yiyordum şimdi oğluma hamileyim ilk aylarım tatlı istiyor canım. Kızımda zor geçmişti hamileliğim kusuyordum bunda daha rahat
Nefay @yenianne0511 Çiğköfte, bol ekşili salatalar, turşular, tuz döküp limon yedim hep, bunları çekti canım ve kızımız olacak inşallah 💕🌸🥰🧿
Gulluuuuu yenianne0511 hiç bir şey aşermedim aşermek için neler yaptım ama olmadı 😂 ama şu var normalde hep acı ekşi yerdim yine yiyiyorum ama tatlı çok sevmezdim tatlı yer oldum. Oğlum olacağını öğrendim 🧿
1erkekkannesiiii yenianne0511 Ayva limon baharatlı şeyler tatlı bisey görünce kusasım geliyordu oğlum oldu
Berraaak Ben kavanozlarca çilek reçeli yedim daha sonrasında da günde neredeyse 5-6 tane çikolata yemiştim 😄 oğlum oldu 🥰
0911 yenianne0511 ilk oğlumda kayısı ve daha önce hiç yemedgim mantar ikinci oğlumda kayısı mandalina şimdi kızıma hamileyim nektari ve yine hiç ağzıma sürmem dedgim ciğer 😂😂
Ebru3457 yenianne0511 benim canımda tatlı şeyler hiç istemiyordu başlarda tatlı şeyleri sevmeme rağmen salatalık turşusu erik felan istedi bide kavun kızım olucak
sedef_kayakrts 7 haftalık hamileyim ben de aşermeden çok tiksinme var. İştahsızlik var yediğimi de kusuyorum :(
Fener1608 yenianne0511 Benim de aşırı şekilde tuz ihtiyacım oluyordu ilk aylarda o yüzden cips e takmıştım her gün cips yiyordum 😂
Miraykader Anonimooooo ben eşerdim hemde çok baktık net beli değildi kesin kızdır dedi 3ay geçti hala sormamışım artık cinsiyetini
atg-1202 @yenianne0511 bizde 4 ayımızı dolduracağız 🥹 canım sadece patates kızartması ve portakal çekiyor cinsiyetimizi inat etti göstermiyor 🥹😅🫣🥰
Ysmn-08 atg-1202 ay sorma benimki de göstermedi detaylı ultrasonda bile doktor zor gördü ayaklarını kaldırıyor kapatıyor en sonunda öğrenmiştik kız allah nasip ederse saklıyorsa kız diyorlar genelde herkes şimdide yüzünü göstermiyor yüz görümlülüğü istiyor galiba 😃😄
Boncukk123 yenianne0511 bende ekşi şeyler yerdim daha cok kısır limonlu salata çiğ köfte falan ama oğluşum olcak nasib olursa ☺️