Pamuk7 Turşu, limon, salatalik, kelek, ekşi olan şeyler çok istiyodum.. ve bir oğluşumuz olcak inşallah 💙
Busus CooperBaby Pamuk7 bende ekşi yiyordum turşu çok canım çekiyordu kan testi verdim hamile olduğumu öğrendim 16+6 cinsiyetimiz kız limonun ekşisi hoşuma gidiyor tatlı gibi geliyor bana
MorKelebek54 yenianne0511 normalde tarli sevmeyen ben her aksam tarli yiyorum 😂 oğlum oluyo tani herkezde farkli oluyo bu durum
Ciwan-76 Bende sürekli patatesli şeyler istiyorum, ekşi şeyler portakal gibi çikolatadan midem bulanıyor kızım olacak üstelik çikolata çok severdim 🥰
_ruyaninannesi_ yenianne0511 😂😂 ortaya karışık ne tatlı ne ekşi ne aci kızım olacak ama hiç böyle sık sık şunu istiyorum demedim 😂😂🌸
nazazra24 yenianne0511 nar ve ekşi olan herşeyi aşerdim yeni yeni aşermelerim bitti 5,5 aylık olduk nerdeyse kızım olucak 😍♥️
Aicsnpj4 yenianne0511 ilk aylarda sürekli ekşi istedim kız zannediyorduk ama erkekmiş 4-5 aydan sonra sürekli tatlı isteği geldi bir de et
GuNel30 yenianne0511 Ilk çilek , deli gibi çilek yemek isdiyordum , sonra balık . Oğlum olucak insallah 💙
Sumeyyeky yenianne0511 tatlı bir şey istemiyordum dondurma hariç ama aşerdiğim tek şey kestaneydi onun dışında turşu suyu içmeyi istiyordum hep kızım olacak 😍
Mervenr00 Songulkilic herkes bana da ekşi yiyorsun cinsiyetini tekrar sor bence diyorlar ama bakalım bu gittiğimde doktora tekrar sorucam eminmiyiz erkek mi diye😂😂
Annecibebe yenianne0511 ekşi ve tuzlu şeyleri istedim turşu vs yedim limonlu şeyler tatlı çikolata yiyemedim Şuan yiyorum ama tatlı çikolata kaşıkla çikolata yiyesim geliyor bazen . Birde limona tuz döküp yiyordum cinsiyet kız 😅