Arzuemre Simgesen benim doktorum dış doktor olduğu için fiyat farkı var arada ama cuma günü kontrolüm var fiyat için de konusucam
Cgdmerl Simgesen ben görüştüm bir üste yazdım, bizim doğuma daha var ama ben merak edip öğrendim zamlardan sonra
Simgesen Arzuemre ben başka bir yerde 32.500 diye gördüm bir arkadaş yazmış da emin olamadım benimde haftaya çarşamba kontrolüm
Cgdmerl Simgesen ben Can Hastanesi takipliyim doğum 25k dan 32.500 e yükselmiş asgari ücret oranında zam yaparız demişlerdi daha az yapmışlar
Simgesen Cgdmerl kaç haftalık gebesiniz canım, bu yıl ikinci bir zam beklenmez çünkü asgari oranla yaptıkları için, asgariyede tek zam biz bu zamla doğururuz inşallah. Ben 20 haftalık gebeyim inşallah görmeyiz 🙏❤️
Cgdmerl Simgesen 24 haftalık benim de, ben de öyle düşünüyorum zam gelse de yılın 2. Yarısı gelir bizi kurtarır 😊 sizin doktorunuz kim
Cgdmerl Simgesen 1015 oldu Emre Başer benim doktorum daha önce bir düşük yaptım o gebeligimde de simdikinde de aynı doktora geliyorum.
scucer Çiğli devlete giden hic yok mu şaşırdım🤭 hastaneden ve doktorumdan memnunum yakın olan varsa gitsin, en az 5 arkadaşım dogum yapti hepsi de cok memnun bakalim 🤭
Hatice--- Kbrbydk bende ondan korkuyorum ya eşim asker ve yakın olan tek hastane diğer türlü kızımla zor olacak ama nasip gidince danışırım hastaneye bi olmadı şehir hastanesine giderim
Kbrbydk 2prns_1prnssannesi riskli gebeliğim dokuz eylülde takipliyim ama arada bir medifemaya gidiyorum sevim hanıma. Emrah bey nasıl acaba?
2prns_1prnssannesi Kbrbydk Emrah beyle bnde 25. Haftadan itibaren gitmeye başladım gayet memnun kaldım herşeyi tane tane anlatıyor aklında soru işareti kalmıyo. Öncesinde ben Atatürk eğitim araştırma ya gidiyordum Yeşilyurt a ordan hiç memnun kalmadım şeker var riskli diye perinatoloji ye gidiyordum iyiki Emrah beyi tanıdım iyiki onla devam etik çok şükür salı günü doğum da yaptım37. Haftada bebeğimde küvezden çıkınca inşallah daha iyi olcaz
Yozgee cennetb 24. Hafta alsancakta özel kliniğe gidiyorum Doğum henüz nerde yapacağım belli değil Su hastanesi , galen hastanesi , egepol anlaşmalı
ZelihaTkcnn Simgesen Egepol ocaktan sonra 45 bin TL doğum medicanada aynı sekilde ocakda ödeme yapicaksaniz 35, bin tl
Oztrksadiye Şehir hastanesinde tanıdık doktor var isim vermeyim özel gibi ilgileniyo eşimi bile alıyo içeri oyüzden oraya gidiyorum ilk dogumum normaldi bu hala makat geliş dogum nasıl olur bilmiyorum