Cgdmerl Simgesen 1015 oldu Emre Başer benim doktorum daha önce bir düşük yaptım o gebeligimde de simdikinde de aynı doktora geliyorum.
Cgdmerl Simgesen 24 haftalık benim de, ben de öyle düşünüyorum zam gelse de yılın 2. Yarısı gelir bizi kurtarır 😊 sizin doktorunuz kim
Simgesen Cgdmerl alim Gökhan canım, biz 32,500₺ doğuralımda başka bir şey istemiyorum ❤️😂 benim ilk gebeliğimde 37 de gelmişti ben hissediyorum ikinci de erken gelecek zam hak getire bize
Aynurkrm Minikbiranne35 bende menemende oturuyorum egemen hocaya gidiyorum sadayı tercih etmemin tek sebebi egemen hoca
Cgdmerl Simgesen bence de bir daha zam görmeyiz diye düşünüyorum benim doğum mayısta zaten kurtarır diye düşünüyorum 😂
Lebis35 31 + 2 özel cana gidiyorum fiyat 32.500 olmuş öyle söylediler bana merak edenler için yazıyorum :)
bensu_35 cennetb şehir hastanesinde yapmadım buca kadın doğumda yaptım çok memnun kaldım ebeler hemşireler doktorlar çok ilgililerdi bir de ekstra sadılık yaşadık 3 gün hastanede kaldık çok güzel ilgileniyorlar bebeklerle
sez12 cennetb 11. Haftadayım urla devlete gidiyorum eve çok yakın burada doğurmak istiyorum ama urla güzelbahçe Narlıdere Balçova tarafında ultrasona gidebileceğimiz doktor tavsiyesine açığım doktor eşimi odaya almıyor
Ksniak cennetb 17+5’im. Üçyol tarafında oturuyorum, egepol’de doğum yapacağım umarım sağlıkla😀 Yakın olan varsa tanışalım 🫶🏻