Minikbiranne35 15 haftalık olduk özel sada hastanesinde doç.dr. İbrahim egemen ertaşın takipli hastasıyım sağolsun benimle çok ilgilendi gözünüzü kapatarak gidebilirsiniz kimse sadayı tercih etmemiş onu farkettim 😂
Aynurkrm Minikbiranne35 bende menemende oturuyorum egemen hocaya gidiyorum sadayı tercih etmemin tek sebebi egemen hoca
Simgesen Merryy22 bende ona gidiyordum canım ancak ayrılmış hastaneden zaten artık sadece şeker yüklemesi için falan giderim
NurKaptan cennetb merhaba bizde bugün 37 haftalık oldukk 💖💖 kontrole hem devlet hem karataş hastanesine gittim doğumu şehir hastanesinde yapıcaz inşallah 💖💖💖
Simgesen Merryy22 evet canım 2-3 gün önce kendisi paylaşmış kısa bir ara falan verdim diye de gelmez bence geri… Yasemin hanım mı ne onuda övüyorlar ama ben sevemedim
Merryy22 Simgesen ay yok bende o doktoru hiç ama hiç sevmedim geriye feride hanım kalıyor ona giderim bakalım
Cybele5 Gulcehir merhaba Hakan beyden memnun musunuz ve referanslı mı gittiniz acaba ona? ben de Salı günü gideceğim ona daha 6+5 teyit bu süreci Hakan bey ile ilerletmeyi dusunuyorum
Gulcehir Cybele5 oldukça memnunum detaycı bir uzman kendisi hemen farkediyor olumsuz bir durum söz konusu olursa daha dün randevum vardı oldukça verimli geçti 😇
Cgdmerl Simgesen ben Can Hastanesi takipliyim doğum 25k dan 32.500 e yükselmiş asgari ücret oranında zam yaparız demişlerdi daha az yapmışlar
ZelihaTkcnn Simgesen Egepol ocaktan sonra 45 bin TL doğum medicanada aynı sekilde ocakda ödeme yapicaksaniz 35, bin tl