Hatice--- cennetb şubatta taşınıyoruz evi tuttuk Balcovadan 31 32 hafta falan oluyoruz o zamana 9 eylül üniversite hastanesine gideceğim kabul ederlerse doğumu da orda düşünüyorum olmazsa bayraklı şehir hastanesine gideceğim
XBirmelekannesiii yagmurklyc gebeligimin ilk haftasindan beri Şinasi beye gidiyorum çok ilgi li ve iyi bir doktor birde cenk naykı var o hastanede iki doktorda çok iyi gözünüz kapalı bile gidebilirsiniz şuanda 8 aylığım hala da Şinasi beyin hatasiyim
Tugba_- Kızlar 21+1 haftalığız Bornova da oturuyorum Alsancak da özel doktora gidiyorum kızımı Allahım nasip ederse çınarlı hastanesin de kucağıma alacağım doktorum çınarlı ile anlaşmalı olduğu için 🙏🏻💕🙏🏻
Simgesen Merhaba, Aliağa da oturuyorum, devlet hastanesi ne gidiyordum 18. Haftadan sonra can hastanesine geçiş yaptık
2prns_1prnssannesi Toprak-Elif bizde 35 +5 olduk bugün bnde diyabetliyim İnsülin kullanıyorum sbah açlıklarım yüksekçıkmaya başladı o yüzden tedirginim biraz bu arada ben Ayrancılar özel medifema hastanesi Emrah Beyan a gidiyorum
Kbrbydk 2prns_1prnssannesi riskli gebeliğim dokuz eylülde takipliyim ama arada bir medifemaya gidiyorum sevim hanıma. Emrah bey nasıl acaba?
MrsyLmz cennetb merhaba 37+6 dayim. Ozel muayehaneye gidiyorum doktorum huseyin ivit. Cinarlida dogum yapacagim😊
Vandb Ezgi1045 merhabalar doğumunuz olmuş hayırlı olsunn😊 bende Sadık beyin hastasıyım doğum süreci nasıl geçti acaba hastane doktor ekip genel anlamda memnun kaldınızmı
Simgekzltoprak cennetb 35+2 deyiz ilk çocuğumuz çook heycanlıyız 🤰🏼❤️👶🏻medicana ilkay hanıma gidiyorum.
Gulcehir Merhaba 16.haftama kadar ege üniversitesine gittik daha sonra Medicana Hakan Sabirliya geçiş yaptık iyi ki degistirmisiz egedeki ultrasonda cinsiyet bile görmemiştik fotoğraf vermiyordu zaten her gittiğimde farklı doktora denk geliyordum Hakan Sabirli Medicanada ve hemen rahime giden damardaki direnci farkedip beni tedaviye başlattı bebisim çok iyi toparlandı kilo aldı kanım neredeyse bitmiş hemen takviyelere baslatti çok detaycı bir doktor kendisi şuan 28. Haftadayiz o kadar memnunum ki uzmanligindan ancak biraz ters bir bey karakter olarak bilginiz olsun. Beyaz ekmek yedirmiyor en çok canımı sıkan o😃
Cybele5 Gulcehir merhaba Hakan beyden memnun musunuz ve referanslı mı gittiniz acaba ona? ben de Salı günü gideceğim ona daha 6+5 teyit bu süreci Hakan bey ile ilerletmeyi dusunuyorum
BabyThalia Merhaba 33+4 üm, egepolde doğumu düşünüyorum,gülsün soypacaciya takip ettiriyorum, şükür bir sorun yaşamadım