Ebru1234 Teslimenursevil yani gecikme olup da negatif cikinca acaba bende bir sey mi var rahatsiz miyim hasta miyim acaba oluyorsun. En iyi si kan tahlili bence. Bahsettigim ilk gebeligimdi. Simdi yine gecikme var 3. Gunu test yapmistim negatifti. 10 gun oldu hala adet olmadim direk kana baktiracam idrarda yapilanlar yanıltabiliyor maalesef
minik_kurabiyeee Teslimenursevil hmm anladım canım hakkından hayırlısı olsun inşallah 🥰 ama çok kafana takma olur mu rahat geçirmeye bak
Teslimenursevil minik_kurabiyeee kuzum ben o kan sonucunda sonra rahatladım yani yok olmadı dedim halada öyle düşünüyorum arkadaşlarımın gazına gelip yaptım o testide öylesine yani böyle çıkınca da buraya atıp fikrinizi almak istedim sadece
minik_kurabiyeee Teslimenursevil Rabbimin ne zaman nasip edeceği hiç belli olmaz en olmaz dediğin anda oluyor zaten ama baya belirgin çıkmış Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu versin inşallah 🥰
Kadermiray Teslimenursevil bariz var gebelik ben çokta yapılacağını düşünmüyorum kırmızı ve net sizi takip ediyordum benimde adet günüm negatif bugün olmadım bize de haber verin olur mu 🙂
MomsE Teslimenursevil benim de gecikmemin 6. Günü negatif 13. Günü pozitif çıkmıştı geç döllenme olmuş
Teslimenursevil minik_kurabiyeee evet bu kadar belirgin olması tuhaf ummadığım anda çiçeklenirim inşallah🙏🏻
Aycannn06 Bariz pozitif ya masıl çıkmaz kanda anlamıyorum insanlar da sana post açma diyor ama haklısın yani insan şöyle görünce kafası karışıyor ben anlayamadım valla nasıl böyle bir şey olabiliyor
Teslimenursevil Aycannn06 ya valla beni anladın çok sağol çelişkide kalıyorum bende kimseye danışamayınca buraya yazıyorum
Kadermiray Teslimenursevil ilk kızımda kanda negatif çıkmıştı 1 gün sonra özelde yaptırmıştım 237 çıkmıştı değer kaset test silikti ertesi gün erken gebelik testi gayet belirgin Şuan 4 yaşında bence hamielesiniz bu kadar belirgin çizgi yansıyacağını sanmam milyon test yapmış biri olarak söylüyorum 😅
Kadermiray Teslimenursevil silik olsa evet ama kırmızılık varsa ve hemen çıktıysa yanılmaz kolay kolay
Teslimenursevil Kadermiray ya ben niye bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü kan testimi paylaştıpımda da sormuştum geç döllenme ihtimali var mı diye herkes malesef yok demişti
Teslimenursevil Kadermiray evet heöen çıktı ilk halini paylaştım sonra bekleyince iyice oturdu o halinide attım
Kadermiray Teslimenursevil yani normal değil mi umutlandırmak dünyanın en kötü şeyidir silik vs olsa bende aynısını düşünürdüm Şuan var yok arası stres olursunuz varsa imkanınız özelde kan verin umarım vardır rabbim nasip etsin inşallah ❤️
Kloroform Teslimenursevil daha sonra ovülasyon testine devam ettin mi peki? Çatlamış yumurta geç döllenemez ama daha sonra bir kez daha yumurtladıysan olma ihtimali olabilir tabi. Rabbim gönlüne göre versin 🤲
Kadermiray Teslimenursevil ben heyecanlandım yerine 😅 kan testinde sorun olmuş olabilir mi bi test daha varsa yapın yada
Teslimenursevil Kadermiray imkanım özeldede olsa pazar günü ilçede oturuyorum özel hastane yok burda çğnkü