Teslimenursevil minik_kurabiyeee denedim oda başta hep pozitif verdi umitlendim kan verdim 0.5 çıkmıştı 6 gün sonra tekrar kan verdim 2 ocakta yani em son 0.20 çıktı hala adet olmadım gecikmenin 4. Günğ şuan
Birbahargunu Acaba hormonel bir sıkıntı olabilir mi bir ara benm de böyle oluyordu kasette bariz çizgi görüp adet oluyordum lh ve e2 düşüklüğü çıktı tahlillerde çok stresliydim hormonların karmakarışık olmuştu
Teslimenursevil Birbahargunu pazar günüde son kez doktorum beta istedi belli olsun diyicem doktorada testlerim niye pozitif çıkıyor diye
minik_kurabiyeee Teslimenursevil geç döllenme olabilir mi acaba yani bütün testler nasıl pozitif gösteriyor yani insanın kafası karışıyor
Teslimenursevil minik_kurabiyeee evet işte anlam veremediğim o tamam hadi dğerleri silikti diyorum ama mesela bu besbelli çizgisi yani
minik_kurabiyeee Teslimenursevil yani bugün ki çok belli diğerleri silikti ama sen biraz daha bekle ben 8 gün gecikmeyle öğrendim ama o zamana kadar hiç test yapmamıştım
Teslimenursevil Ayshababy elimde test yok başka pazar günü kan vericem zaten belli olur varsa yoksa ama bence test yanıltıyor yok dşyorum ben bu ay ol adı diye bitirdim kafamda zaten
Teslimenursevil minik_kurabiyeee pazar günü verebilirsen pazar veremezsen pazartesi kan verio sonucu ona atmamı söyledi
B1cnm Bende trendyoldan toplu gebelik testi söylemiştim maliyet açısından hem daha uygun geldi hemde istediğim marka bazı eczanelerde olmuyor dediğin gibi
Ebru1234 Teslimenursevil ben adetim gectikten 2 3 gun sonra yapmistim negatif cikmisti 2 3 sonra normal gebelik testj aldim pozitif. Erken gebelik testi olmasina ragmen yanlis cikmisti
minik_kurabiyeee Teslimenursevil hmm anladım canım hakkından hayırlısı olsun inşallah 🥰 ama çok kafana takma olur mu rahat geçirmeye bak