YesimAykut Teslimenursevil bende de şöyle çıksa ne olur sanki 😐 ama çıkan bu 😐neyse daha bat 8 benim, inşallah sizin vardır🙏❤️😌
Meryeminannesi20 Teslimenursevil çok net çıkmış 2 günde değerler yükselebilir hiç belli olmaz yani bence olmasa bu kadar net çıkmazdı sanki
Cnseko @Teslimenursevil çevrende özel hastane varsa bence bide orda dene durumunuz müsaitse hem artış olduysa görebilirsin 2 günde artiyo değerler baya belirgin cizgi var şaka gibi
Teslimenursevil Kadermiray imkanım özeldede olsa pazar günü ilçede oturuyorum özel hastane yok burda çğnkü
Kadermiray Teslimenursevil biraz sabır o zaman yada ikinci bi test varsa yaparsanız test bozuk mı değil mi anlarsınız dualarım sizinle ❤️
Teslimenursevil Kadermiray test aldırıcam büyük ihtimal test bozuktur ben bu kadar belirgin çıkmadına çok şaşırdım çünkü
[silindi] umut0808 Prodoctor bundan alıp yap hep doğru sonuç aldım ve adetime 5 gün varken yaptım çıktı sizin gecikmiş çıkma ihtimali yüksek bu hep doğru çıkıyor yanılma hiç Teslimenursevil olmadı
Mayaaa34 Benim bi onceki gebeligim 0.100 cikmisti deger 1 hafta sonra vermistim pozitifti yuksebiliyor deger
Handesel Hamile değilken neden testler pozitif çıkar bilgin var mı peki canım benimde öyle çıkmıştı yani bir sorun mu acaba korktum şimdi
Figenaymaz Teslimenursevil adet 5 kala negatifti adet gunumde 18 ile öğrendim 34 haftalığız bence bı kan vermelisin
Teslimenursevil Figenaymaz gecikmenin 2. Günü verdim aslında 0.20 çıktı bence yok test yanıltıyor gibi