Anneolmak38 doktor şu gün gel dediği zaman muayene randevusu almanız lazım değil hastanenin polikliniğinde orda çalışanlardan kimliğinizi verip kontrolüm vardı derseniz size ek randevu açıyorlar

Esrackc Okadar kötü oldum ki bir önceki gebeligimde kimyasal olmuştu yine öyle olacak diye bişey olacak diye 😔 Ama önceki kimyasal da keseyi gorememistim bile bunda çok şükür keseyi gördük ❤️

Kubradagdevren Anladım ama başka hastaneye aldım bu sefer bı onceki muayene olduğum hastaneden hiç memnun kalmadım 🥰

Anneolmak38 sorun olmuyo kuzum 28. Haftada miydi neysi bi igne oluyomjssun o kadar bende negaitf esim oozifi olunca uyusmazlik var dedi doktorum suan 22 haftaligiz korkma yani kuzum

CicekMm kan gruplari negatidtpozitf olunca oluyo kuzum yani anne babadan biri negatif digeri oozitif olunca sizt kutuplar oldugunu dusun bu sefer uyusmazlik oluyo

Arkadaşlar siz bu durumu yaşamadığınız için bilmiyorsunuz sanırım ama hemşirenin dediği doğru bende bu durumu yaşadım evet ilk gebelikte sıkıntı değil ama 2.gebelikte olması gerekiyor sizinde kimyasal gebeliğiniz olmuş kimyasal gebelikten hemen sonra olmanız gerekiyordu. Bende kan uyuşmazlığı olduğunu bilmiyordum ilk düşükten sonra vurmadılar bana iğneyi 2.si tekrar düşük oldu doktor dediki kan uyuşmazlığı varmış sende ilk düşükte iğne vurmadılar mı yüzde yüz sebep değil ama etkisi olabilir dedi hemen iğne yaptılar

Anneolmak38 Bunda korkulacak bir durum yok herkeste olabilir Rh lar pozitif negatif olduğunda oluyor kan verdiğinizde çıkacak bir sonuç değil zaten belirli bir durum ama 28. Haftada iğnesi var vuruluyorsunuz bitti..İnşallah kalp atışınıda duyarsınız sağlıcakla gelsin 🌸🌸

Heycanlianne_41 Hayır kimyasal gebeligimi öğrenir öğrenmez zaten hemen kan değerim düştü kanamayla gebelik sonlandi 🌼 Zaten kimyasal gebelikte kese bile oluşmaz değerinde 600 ü görmeden aniden düşmeye başlar

Anneolmak38 Korkulacak hiç birşey yok ben de Şuan hem kan uyuşmazlığı hemde kan pıhtılaşması var iki evladımı kaybettim ama Şuan çok şükür 22. Haftadayız sağlıklıyız her zaman iyi düşün pozitif ol sağlık ocağındaki ve devlet hastanesindeki bazı doktorlar felaket senaryoları yazmayı seviyorlar sen kendine iyi bi doktor bul ve her zaman onunla ilerle 🙏

Anneolmak38 işte ilkinden sonra iğne olman gerekiyor ki 2.gebeliğini etkilemesin bebeğin kanı pozitif olursa senin kanın negatif bebeği zehirliyormuş. Tabi yaşayanlarda oluyormuş bu durumlara rağmen ama engelli olma oranı yüksek oluyormuş. Sağlık ocağı değilde iyi bir kadın doğumcuya gidip detaylı anlatmalısın onlar daha güzel yönlendirir seni umarım sağlıkla kucağına alırsın🤲🏻