Kızlar bugün sağlık ocağına gebelik kayıt için gittim Kalp atışını henüz duymadığımiz için kayıdı almadılar kalp atımını duyunca gelin kaydı ozaman alıyoruz dediler Eşimin kan grubu 0 RH pozitif… Benim kan grubum B Rh Negatif. KAN UYUSMAZLİGİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER BU DURUMLA KARSİLASAN VARMI ÇOK KORKTUM 😔 Evlenirken kan vermiştik uyuşmazlık yoktu
Kan uyuşmazlığı acil
Anneolmak38 korkulcak bişey yok cnm bizimde var 2.ye hamileyim 28 haftada iğne vuruluyorsun bitane o kadar sıkıntı bi durum değil cok Allahın izniyle bsey olmaz
Anneolmak38 korkulacak bişey yok bizdede kan uyuşmazlığı var doktor kontrolü altında sadece iğne vuruluyorsunuz
Anneolmak38 zaten ilk gebelikse sıkıntı çıkarmıyormuş iğneyi 2. Gebeliğinde sorun çıkmaması için vuruyorlar
Anneolmak38 bende de var canım 28 haftada aşı olacağım korkacak birşey yok 🫶🏻
Çok teşekkür ederim hepinize 😔❤️❤️ Sağlık ocağındaki hemşire korkuttu biraz.. Vücudun bebeği cisim olarak algılayıp parcalayabilir düşebilir kalp atımı olmayabilir vs dedi
Anneolmak38 felaket tellallığı yapmış o 22 haftalığım gayet sağlıklı ilerliyoruz elhamdulillah kötüyü çağırma boşver öyle konuşanları ❤️
gencbir_anne Anladım dün kontrolum vardı keseyi gördük 5+5 dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi randevu bulamadığım için 15 ocağa aldım mecbur ozamana gittiğimde 7+4 olacak inşallah. Kalp atışını ve bebeği gorebilirmiyim aceba
Anneolmak38 o kişiden kişiye değişebiliyor 8 haftaya kadar duyulmayabiliyormuş erken döllenme olursa , ben 6+3 de duymuştum
gencbir_anne Tamam teşekkür ederim ❤️
Anneolmak38 ayy şimdi o hemşireye bişey deseniz siz kötü olursunuz bıktım şu insanlardan
Anneolmak38 doktor şu gün gel dediği zaman muayene randevusu almanız lazım değil hastanenin polikliniğinde orda çalışanlardan kimliğinizi verip kontrolüm vardı derseniz size ek randevu açıyorlar
Esrackc Okadar kötü oldum ki bir önceki gebeligimde kimyasal olmuştu yine öyle olacak diye bişey olacak diye 😔 Ama önceki kimyasal da keseyi gorememistim bile bunda çok şükür keseyi gördük ❤️
Kubradagdevren Anladım ama başka hastaneye aldım bu sefer bı onceki muayene olduğum hastaneden hiç memnun kalmadım 🥰
Anneolmak38 sorun olmuyo kuzum 28. Haftada miydi neysi bi igne oluyomjssun o kadar bende negaitf esim oozifi olunca uyusmazlik var dedi doktorum suan 22 haftaligiz korkma yani kuzum
CicekMm kan gruplari negatidtpozitf olunca oluyo kuzum yani anne babadan biri negatif digeri oozitif olunca sizt kutuplar oldugunu dusun bu sefer uyusmazlik oluyo
CicekMm annenin negatif babanın pozitif olduğu durumlarda görülür.
MorKelebek54 Tamam teşekkür ederim ❤️🌼
Anneolmak38 kimyasal olduktan sonra iğne vuruldunu mu?