Tinii_minii_mom dolunay__ bende yarım saatte iki tane sancı çıktı şok oldum önce doktora gösterdim işe gitme bırak dinlen su iç evde dedi. 5 dak ya düşerse tekrar gel dedi
dolunay__ Tinii_minii_mom ya kaç havtaliksin benim ayin 18 randevum var bakalim eyer yine sancı tutarsa gidecem
Merii58 bitanemm_ 35+3 deyim bu haftanın başından beri benimde ağrım oluyor karnım sertleşiyor daha önce nstye hiç girmedim haftaya kontrole gidicem sancı mı acaba diye tedirgin olup duruyorum bende
Tinii_minii_mom dolunay__ 33+3tüm dün gittim işte canım. Bence nst sırasında ilk sancımı yaşadım gibime geliyor sonra dün tüm gün devam etti. Gerildim çünkü nstde bebekte gerildi. Ya nst gerdi sancı çıktı diyorum kendi kendime ya da olacağı varmış o an olmuş
3numara neanladinyurdagull Merhabalar Allah sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin kuvöze girdimi bebeğiniz
Demmed bitanemm_ benm de o haftalarda sancım vardı simdi 38 oldum o sancılar yok oldu simidde olsun diye bakıyorum
bitanemm_ seizetheday İnşallah en azından iki hafta daha geçsin istiyorum ben normal doğum istiyorum daha çatı muayenesi falan yaptırmadım bebeğin başı aşağı dönmüş inşallah normal olur diyorum
BenSem bitanemm_ benim ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi yüzünden erken doğum oldu sezeryan. 3 sene önce. Daha sonra bende hipertansıyon kaldı. Normal doğum yapmak için kendime güvenemiyorum o süreci yönetemem tansıyonum çıkarsa bebek için çok tehlikeli olur ondan dolayı sezeryan olacak benim. Bende yarın nts için gidicem bende de sancı dıyecek mi merak ediyorum
bitanemm_ BenSem valla canım o zaman sezeryan olursun hangisi hayirlisiysa öyle olsun bende normal istiyorum bide zamanında olur inşallah daha erken diye düşünüyorum inşallah sancın çıkmaz senin de
Tinii_minii_mom Kızlar bugün otururken değilde ayağa kalkınca sürekli sertleşme oldu bebiş sürekli döndü durdu. Otururken uzanırken bir şey yok ama sancı sertleşme ise ben ayağa kalkınca mı sancı duyuyorum ya da kasılma mı bilmiyorum
bitanemm_ Tinii_minii_mom bugün bana doktor bu sertlesmeler sancı oluyor dedi uzun süre geçmezse gel dedi bana da oluyor ayaktayken de oluyor uzanıyorum dinleniyorum geçiyor senin geçmezse ağrın da varsa doktora görün