ElifAkyol bitanemm_ Bu haftalarda sanırım oluyor oğlumda bende bu haftada sertliği çok şiddetli yaşadım hastaneye gittiğimde sancı çıkıyordu sonra serum verdiler sancılar geçti 38+6 da doğum yaptım Şimdi yaşına girecek
bitanemm_ ElifAkyol Allah bağışlasın darısı bekleyen annelere inşallah 😊 bu haftalarda çok kişi varmış aynı sancıları yaşayan ben de korkmuştum ama düzenli sancım yok doktorun dediği gibi takip ediyorum bakalım hayırlısı artık
bitanemm_ Tinii_minii_mom bugün bana doktor bu sertlesmeler sancı oluyor dedi uzun süre geçmezse gel dedi bana da oluyor ayaktayken de oluyor uzanıyorum dinleniyorum geçiyor senin geçmezse ağrın da varsa doktora görün
Tinii_minii_mom bitanemm_ düzenli değil canım ayağa kalkıp dolandığımda sertleşiyor saniyelik geçiyor ya da oturunca geçiyor. Dün doktordaydım daha 5dk da bir olursa gel dedi. Çok çok şükür öyle olmuyor
Aydaneski Ben de 35 haftalik gebeyim nstde 20 dk da 2 sancim çıktı nidicard diye bir ilac verdi sancilarim azalsin diye progestan kullanıyorum servikal uzunlugum da 3.3 mm den 1.8 mm dusmus erken dogum riskim varmis kasilmalara cok dikkat edin kizlar
bitanemm_ Aydaneski tehlikeli tabi insan korkuyor benim tek sancı çıktı 40 doktor takip et dedi ama hiç ağrım olmuyor benimde karında uzun süre sertlik olursa geçmezse gel dedi bana bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza
Aydaneski Tinii_minii_mom 4 gun once 40lardaydi dun 100lere kadar cikti 4 gun once kasilmalarim saatte 5 defa felan oluyordu simdi ilacla saatte 2ye dustu
Tinii_minii_mom Aydaneski aaa anlayıp tekrar nst ye gittin yani demi canım? Ben anlamıyorumki 100 olsa nasıl denk gelcem Allah bilir
Aydaneski Tinii_minii_mom aslinda hic sanci olarak anlamadim bebek poposunu dayiyor ondan sertlesiyor karnin sandim 4 gun once kontrolum vardi orda sancim cikti 40lardaydi doktorum duzenli kasilmalarin olursa tekrar gel dedi dün de kasilmam cok olunca hemen gittim doktora yatis verdi nst ye soktu bakti yarim saatte 2 kasilmam oldu 2si de 100lerde o yuzden ilac verdi doktorum bir kac ilac yazdi ciger gelistirici igne vuruldum felan
Tinii_minii_mom Aydaneski haaa anldım canım banada öyle dedi düzenli olursa gel dedi. Benimkide ayağa kalkınca olup duruyor oturunca sıkıntı yok. Ama bebek otururken tekmeler atıp duruyor ya da dayıyor kendini çok farkındayım acıtıyor onu sancı olarak görmüyorum şimdilik. Ama sanki sert hareketleri sancı ya da sertleşmeye sebep oluyor
Aydaneski Tinii_minii_mom karın sertlesmesi cok sıklaşırsa gidin doktora kuzum ihmal etmeyin nst ye girin 33. Haftaya kadar hic erken dogum problemim yoktu 34. Haftadan sonra ne olduysa oldu
Elifdddd 11-02- aynı 32+4 benım bacak sızısı kasılma oluyor doktorunuz ne diyecek yazarsanız sevinirim 🙏🏻🙏🏻
Tinii_minii_mom Aydaneski benimkide öyle okdu canım her şey normalken bir anda 33. Haftadaki nstye girdim ve sürekli sertleşmem başladı