dodu0207 MomyAsli_ bordo takımın siyahını aldım çok çok güzel tavsiye ederim ben 42 beden aldım bol olsun diye cok iyi oldu. Rahat olmasını istedim
dodu0207 dodu0207 yani kuşağı var zaten yaka kruvaze geliyor acılıcak gibi değil bir de sağa sola kayıcak bir kumaş gibi gelmedi bana hastane icin aldım bende. O yüzden o kadar uzun süre deneyimlemedim ama cok hoşuma gitti
Aysegul58 013194 ikisine de Trendyoldn baktm siyah olani almayi düşünüyorum bende. Alanlar çok memnun. 8 farkli rengi var
e_blue_sky_a MomyAsli_ ben 1 gecelik. 1 pijama takımı. 1 de fotograf çekimi için 3lü takımı aldım yeter heralde… sezaryende 2gece mi kalınıyor?
e_blue_sky_a Deletedmom_112 ablam tekirdağ dan bir çeyiz mağazasından almış lohusa takımı. En iyisi eski mağazalar
Tinii_minii_mom Gulkar hayır canım hepsinden daha kalın ve tok baya kaliteli. Diğer aldıklarım hep bundan çok çok ince maalesef keşke siyahı falan olsaydı onlarıda alırdım
Tinii_minii_mom dodu0207 ben evde foto çekimi için denedim hiç kaymadı ya neden kayıyor diyorlar anlamadım gayet rahat ve şık içine atlet giyince oldu bitti
dodu0207 Tinii_minii_mom aynen öyle bende denedim sizin gibi evde hiç kayıcak bir durumu yok çokta sevdim 🙃🙃