Hilalandlevent MomyAsli_ ben bir elbise bir de önü düğmeli pijama takımı aldım. Çantam hazır zaten 37. Haftadayim bekliyoruz
071018 Senakubraaa evet yeri güzel bende xl aldm baya salaş alti ustu falan bende basenlj biriyim oluyor bana da 😃
2prenses_masal-oyku Minigiim-vebenn52 pijamaapartisi sayfasındada güzel şeyler var ben almıştım yumuşacık ve kaliteli cidden instagramda var sayfaları en son 300 350 falan dı
071018 Senakubraaa ben erken aldım ama dH dogum yapamadm doğum için aldm şuan 83 um bende 8. Aya yeni girdim 😃
mineoksuz11 Ben ilk doğumumda elbise gibi olanlardan almıştım bir tane ilk üst değiştirmede onu giydim öyle rahat oldu ki lavaboya vs giderken diğer günde sabahlıklı takım giymiştim 😊
Mylove47 MomyAsli_ bence ilk fotodaki elbise türünü ben sevmiyorum ve rahat olarak görmüyorum emzirme döneminde önü açılabilir takım gecelik yerine pijama türü daha rahat ben öyle almıştım gayet de hastanede ve evde rahattım
Mylove47 MomyAsli_ bence ilk fotodaki elbise türünü ben sevmiyorum ve rahat olarak görmüyorum emzirme döneminde önü açılabilir takım gecelik yerine pijama türü daha rahat ben öyle almıştım gayet de hastanede ve evde rahattım
MinikMucizem___ babyy__ evet malesef dugmeliler daha kullanışlı çünkü açıp bebegi emziriyorsun zor oluyor
Tinii_minii_mom Gulkar aldım bunları ben. Gördüğüm en güzel ve en kaliteli pijama. Kışın doğurcaksanız mükemmel. Fyatı çok artmamış olsaydı bir sürü yedeklerdim