ArasCagla MomyAsli_ bu tarz terlikler tehlikeli bunlarin altlari yere yapisiyor asla almayin dusebilirsiniz
Tinii_minii_mom ArasCagla terlik önerisi var ise söyler misinz bende almadım ama pahalı bir şeyde istemşyorum açıkcası
MomyAsli_ Tinii_minii_mom havlu terlik almayı düşünmüyorum ben sonrasında kullanışı olmuyor o yüzden tüylü terlik bakıyorum
ArasCagla Tinii_minii_mom altlari plastik ve tirtikli olanlardan alin eger dogum icin dusunuyrsaniz hastnede kullanmalik gerci evde de kullanbilirsiniz crocks lar var onlar daha uygun olur
e_blue_sky_a Deletedmom_112 ablam tekirdağ dan bir çeyiz mağazasından almış lohusa takımı. En iyisi eski mağazalar
dodu0207 Tinii_minii_mom aynen öyle bende denedim sizin gibi evde hiç kayıcak bir durumu yok çokta sevdim 🙃🙃
Tinii_minii_mom dodu0207 gönül isterdiki beyazı olsunn daha şık ama aşırı iç gösteriyormuş. Bordoda çok asil duruyor ya ben bordoyla foto çekilirim hastanede. Zaten fotocu ayarlamadık ailem çeker güzelce
dodu0207 Tinii_minii_mom evet bende baya yorumları okuyup beyazdan vazgectim beyaz cok iç gösterdiği için. Ama her rengi güzel bir takım bence. Lohusa geceliği adı altında Güpurlu babanne gecelikleri yanından geçemez 😂
PapatyaAnne_ genc2kizannesi kalitesi nasıl acaba Trendyol da karşıma çıkıyor ama cesaret edemedim fiyatı uygun diye
genc2kizannesi PapatyaAnne_ fiyatı ucuz olmasına rağmen kalitesi çok iyi yumuşacık kumaşı ve 2günde elime ulaştı
Lilipadq MomyAsli_ ben çok beğendim sanırım yakın zamanda alacağım sezeryan doğum için ideal gibi geldi. Emzirmek neden zor olsun ki
Gulkar Deletedmom_112 bence alt üst pijama zaten karın bölgesi uyuşuk oluyor daha sonrada kullanilabilir
Tinii_minii_mom Gulkar ay kaydırmıyor demi hastanede giyilir mii uygun fiyatlı ama terliğede 250 vermek istemiyorum hala ya