birLinaannesi Salçalı olan her şey , baharatlı yiyecekler, poğaça çeşitleri.. portakal bir tek bende mi yanma yapmadı acaba🤷🏻♀️ Yanmadan çok gaz yapıyor gerçi çoğu şey anlam veremiyorum 🤧
matmazellayy Whopper aynen benimde öyle su içsem yakıyor salatalık yedim o bile yaktı yoğurt yiyorum o da yakıyor yiyecekle Tabiki alakası var ama başı bünyeler hiç birleri kaldırmıyor benimki mesela öyle
Zeynep1225 Yasemincee26 Salçalı yemekler , fazla yağlı ve baharatlı yemekler ya da abur cuburlar , limon ,portakal greyfurt vs . Bu tarz şeyler beni çok kötü yapıyor şahsen
Merve-betul Yasemincee26 soğan sarımsak ve b baharatlı yiyecekler ben Onları yiyince midem kayniyo iki yudum soğuk süt içiyorum üstüne iyi geliyo
Emlyemly Yasemincee26 ay bide mide ekşimesi dışında ağrı da oluyor bende sırtıma da vuruyor ağrı bazen daralıyorum sizler de bu kadar şiddette oluyor mu mide problemi
gamze6606 Yasemincee26 şu sıralar midemi yakan iki şeyden biri çiğ soğan diğeri demir ilacı. Özellikle demir ilacını kullanmaya başladığımdan beri kusmuğum ağzıma geliyor.
Zey__23__ Yasemincee26 valla ben ayva yiyorum bazen iyi gelir diyorlar ama daha çok ekşitiyor sanki fazla da yemiyorum bir iki dilim onun dışında turşuyu çiğ köfteyi çok severim ama yiyemiyorum
MelteM2cck Yasemincee26 valla artık su içsem yanıyor midem 🤭 özellikle gece olsun istemiyorum. Mide yanması yediğinle alakalı değil hamilelikte. Bebek hareket ettikçe mideye baskı yaptıkça yangı artıyor
Angelotte MelteM2cck Sen de şurup yazmasını istesene yemin ederim gece yaşadığım o mide yanması geçti 🥺
TugbaOmerCucuk Cevap veriyorum her şey 😁 yesen de yemesen de aklımdan geçen kokusunu aldığım bile mide yakıyor
Angelotte Yasemincee26 Soda içiyorum buz gibi çok iyi geliyor ama doktor günde bir tane iç ödem yapar dedi banane içicem dedim içimden günde üç tane falan içiyorum 🥹 Gece uyanıp içemediğim için de şurup istedim. Rennie duo şurup verdi başta istememiştim ama o boğazıma doğru yakan asit pes ettirdi. Keşke daha önce isteseydim diye pişman oldum bir yudum içiyorum ohh mis. Yazın da buz dondurma yiyordum geçiyordu 🥲
MelteM2cck Angelotte aylardır şurup içiyorum ama mideye tekme attığı anda o yanma asla geçmiyor Sen kaç haftaliksin
14mys Yasemincee26 benimde 3gundur aşırı bide yanmam var bide grip oldum üst üstte geldi 😬ıhlamurun içine limon bile sıkamıyorum yakıyor midemi kivide çok fena yakiyo dün doktor rennie cignenn tablet yazdı onu yiyip yatyrm bide gece beni rahatsız ederse 1tane daha yiyorm rahatlıyor öyle 😟
elifbarcin65 Yasemincee26 yakan şeyler genelde yazılmış Beni tek renniee şurup idare ediyor artık oda çok fayda etmiyor 36 haftaligim Elmayı buldum o iyi geliyor gece mide yanmamla uyaniyorm elma rahatlatıyor birtek
Nazarakkus_ Kisiden kisiye degisiyo ama genel ollarak salcaq ve yagli gemek yagli yiyecekler abur cubur gibi seyler fena kaynatiyo migdeyi
Demmed Yasemincee26 suan ne yesem icsem yanıyorum su içmek beni daha cok yakıyor mesel anlamıs değilim su neden yakar