Anneolmaknasipolsun ncbkyaa bakalım ne olacak aşılamada geç döllenme yaşanmaz sanırım değil mi 😞 keşke hamile olsak değerimiz 2 den bir anda yükselse 😞
deniizz_ Anneolmaknasipolsun ikincide doktorun belki dozunu falan yükseltir ben ilk klomenle denedim yumurtam büyümedi bile 1 tane 17 olmuştu tutmadı ikincide tuttu inşallah senin ikinciye gerek kalmaz çiçeğim ♥️
Anneolmaknasipolsun deniizz_ inşallah canımm benim dua et bana nolur 🙏 sen kaç yaşındasın ne problemi vardı 🙏
deniizz_ Anneolmaknasipolsun dualarım seninle çiçeğiiimmm sebepsiz infertiliteydi balım 25 yaşındayım
ncbkyaa Anneolmaknasipolsun kuzu hanı aşılamadan sonra ılıskı sıyır ya şans artsın dıye belki dıyorum rabbımın mucizesi insallah olur olmazsa da Bıda ınsallah denerız senin yumurtaların ne kadar olmuştu
Anneolmaknasipolsun ncbkyaa 20 17 16 yanlış hatırlamıyorsam öyle olsa bile çıkmazmıydı kan testinde 😞 keşke öyle olsa ne kadar mutlu olurdum senin kaçtı yumurtaların
ncbkyaa Anneolmaknasipolsun benım sağda 2 tane 20 vardı solda 17 yanı bırınden boru nasıl tutmaz anlamıyorum 😔😔
papatyaolsun Anneolmaknasipolsun ben 6 gün 37,5 kullandım, 2 gün de 50lik kullandım. 6.gün kontrolde 10 mm 11mm 2 tane yumurtam olmuş, 2gün 50lik kullanıp gittim yumurtalar hiç büyümemiş şaşırdım
Anneolmaknasipolsun Bende prolaktin yüksekliği de vardı onun için ilaç kullandım. Rahim ağzı darlığı da var 😞😞
Anneolmaknasipolsun ncbkyaa acaba eşlerden mi kaynaklı oluyor diye düşünmeye başladım artık 😞 çünkü rahim kalınlığıda iyiydi sadece eşim çok fazla sigara kullanıyor benim bir de orada sperm örneği verirken çok fazla stres olduğunu söyledi 😞 artık aklıma her şey geliyor
YesimAykut ncbkyaa merhaba, benim 11.günü aşılamanın teslerim negatif, artık 3 ay ara vermeyi düşünüyorum, sizin nasıl??
ncbkyaa Anneolmaknasipolsun benımkıde çok ıcıyor sıgara ama Bızım mikrocıp asılamaydı sonuçları Iyıydı esımın gayet anlayamadım bınturlu
Anneolmaknasipolsun ncbkyaa bizimde mikroçipti doktor kötü bir durum söylememişti ama nasip artık ne diyim canım🥹🥲 ben adet oldum bu sabah yine de bir umut beklemiştim ama olmadı 😞