Anneolmaknasipolsun papatyaolsun 20 18 17 olmuşlardı reglim 10 ocakta aşılamanın 13. Gününden kan testim 2 çıktı 😞😞😞
Aabbccc Birhayalimvr evet canım hatırlıyorum seni toplama oldu canım transfer günümü bekliyorum Ocak sonu adet olduğumda doktora gidecem sen ne yaptın doktor araştırmasındaydin sanırım
Birhayalimvr Aabbccc hayirlisi olsun canim insallah güzel haberini aliriz bende doktor arastiriyorum burada kadinlar kulubunde kizlarla konusuyorum biraz daha psikolojik olarak toparlandim artik yaza dogru yapariz 2. Denemeyi
FATMA1234yokkan Anneolmaknasipolsun amin inşallah ya Valla cok zor bu yollardan geçmek Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin insallah Allaha dua etmeyi hic birakmayın gece teheccüd namazlarına kalkın sürekli allaha yalvarın
Anneolmaknasipolsun Aabbccc inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Süreciniz nasıl oldu paylaşırmısınız 🙏
Aabbccc Anneolmaknasipolsun amin inşallah Allah razı olsun canım 🤲 yumurta toplama oldu transfer zamanimi bekliyorum şuanda🙂
Anneolmaknasipolsun papatyaolsun bilmiyorum ki aşılamadan 13. Gün kanda negatif görüp sonra pozitif olan var mıdır ki 😞sürekli umut edip üzülmekte istemiyorum 🥲 sizin nasıl oldu süreç
ncbkyaa Anneolmaknasipolsun ınan ınsan umut etmekten alakoyamoyor kendi bende bekliyorum adet gelene kadar belki değer yukselır bısey olur geç döllenme olur dıye
Anneolmaknasipolsun deniizz_ ne güzell inşallah bana da nasip olur neye göre tutuyor gerçekten şaşırıyorum Allahın mucizesi 🙏 inşallah benimde bir dahakine hamile kalabilmem için Allahım bütün sebepleri serer önüme 🥹🥲🙏
deniizz_ Anneolmaknasipolsun inşallah çiçeğim Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🌸 hangi ilacı kullanmıştın kaç yumurtan büyüdü balım
ncbkyaa Anneolmaknasipolsun benımde 10 Ocak hayırlısı kuzu herseyın napalım olur olmaz rabbımden ama senınle haberleselım olur mı surecımız aynı
deniizz_ Anneolmaknasipolsun bende gonal f kullandım 17 17 15di arada 2 gün vardı doktorum 20yi bulur demişti sonra çatlatma iğnesi vurundum
Anneolmaknasipolsun ncbkyaa bakalım ne olacak aşılamada geç döllenme yaşanmaz sanırım değil mi 😞 keşke hamile olsak değerimiz 2 den bir anda yükselse 😞
Anneolmaknasipolsun deniizz_ adet olursam tekrar aşılama denicem galiba hayırlısıyla ikincide kavuşurum inşallah 😞🙏
deniizz_ Anneolmaknasipolsun ikincide doktorun belki dozunu falan yükseltir ben ilk klomenle denedim yumurtam büyümedi bile 1 tane 17 olmuştu tutmadı ikincide tuttu inşallah senin ikinciye gerek kalmaz çiçeğim ♥️