Anneolmaknasipolsun ncbkyaa benim bugün reglimin ilk günü ama çok fazla ağrı çekiyorum ben bu zamana kadar böyle bir regl ağrısı çekmemiştim acaba aşılamadan olabilir mi ya zarar vermemiştir inşallah 😞
YesimAykut ncbkyaa merhaba, benim 11.günü aşılamanın teslerim negatif, artık 3 ay ara vermeyi düşünüyorum, sizin nasıl??
ncbkyaa YesimAykut kuzu benım oğlan hastaydı hastanedeydik bugün bıda verdim kan 1.2 çıktı 15.gun yok yanı artık adetımı beklıcem artık doktor doktor gıtmektende bıktım eskı ılk hamıle olmama vesile olan doktora bı muane olmak ıstıyorum son kez bı denemek sonra bırakıcam bende artık vaktı zamanı var demekkı bazen dıyorum yanlış mı dua ettim ılk evladım ıcın çok ıstemıstım hanı bı tane olsun başka ıstemem mı Dedım acaba rabbım hayırlısını versin ama sende kan ver muhakkak o kadar çok ıstıyorum kı sözler görün pozıtıfı şey yapmak değil nıyetım yanlış anlama sakın rabbım çok şükür bı kere annelegı yaşattı tüm kalbimle istiyorum ısteyem herkese versin ınsallah süreç çok yorucu yoruldum psikolojim de öyle artık
YesimAykut ncbkyaa anladım canım geçmiş olsun, evet kan vereceğim bende ama umutsuzum silik çizgi bile yok, pazartesi kan vereceğim, çok yorucu bi süreç Allah hepimize gönlümüzün istediğini versin umarım❤️
Birhayalimvr Aabbccc hayirlisi olsun canim insallah güzel haberini aliriz bende doktor arastiriyorum burada kadinlar kulubunde kizlarla konusuyorum biraz daha psikolojik olarak toparlandim artik yaza dogru yapariz 2. Denemeyi
tatlibebegim_ Eloomm hiç bişey yapmadım ilk aşılamamdaki gibi yattım hep ama bunda hiç stres yapmadım düşünmemeye çalıştım bide bolca dua ettim
Eloomm tatlibebegim_ bende bu ay ilk aşılamayı yaptırdım bugün kan verdim maalesef tutmamış 🥺 2. Aşılamayı ne kadar süre sonra yaptılar
tatlibebegim_ Eloomm ilk aşılama haziranda oldu tutmayınca temmuzda rahim filmi çekildim ağustostada 2.yi oldum işte şimdi 23 haftalık hamileyim şükür kaçıncı günde kan verdin negatif çıktı
Eloomm tatlibebegim_ 12. Gün canım bugün ben rahim tüplerinden ameliyat oldum açık çıktı bu ay tekrar denerler mi 1 ay ara verirler mi acaba
tatlibebegim_ Eloomm 1 ay ara verirler bence ben ilk aşılamada 12.gün lan verdim 0.200 çıkmıştı 2.aşılamada 13.gün kan verdim 36 çıkmıştı
Eloomm tatlibebegim_ benimde 0.173 tutmamış yani geç döllenme falan olabilir mi yoksa bu durum normal mi
tatlibebegim_ Eloomm geç döllenme değildir bende ilkten öyle sandımda aşılamanın 20.günü bi tane söktürücü içerek adet oldum
Eloomm tatlibebegim_ ben kendim regl olucam gibi 🥺 hafif lekelenmede olunca acaba dedim yerleşme mi yoksa günüm geliyor ondan mı
tatlibebegim_ Eloomm kendin olabiliyosan çok iyi ben hiç kendiliğinden adet olmazdım hep söktürücüyle
Eloomm tatlibebegim_ bana doktorlar pcos var diyor ama ben ona rağmen çok şükür hep oldum bir sıkıntı olmadı sadece yumurta tembelliği deniyor