ArifeEl Ayya salam, məndə tikiş deyil, pessaridi. 36 həftə olduq, həkim deyir yenə də çox yorma özünü, bura qədər gəlmişik 1-2 həftəyə görə erkən doğulmasın
Ayya ArifeEl sag salamat qutarasan insAllah🙏🏻 mende 29 heftedi. Yataqdayam helede uje agirlasmisam cetinliy cekirem
ArifeEl Ayya mən öz istəyimlə kesr olacam, inşallah. Təbii doğuşu qaldıracaq psixoligayada hiss etmirəm özümü, həm də 3 aya yaxın yatıram, bədənimdə da güc, taqət yoxdu deyə düşünürəm
Ayya ArifeEl orasi duzdu. Mende o gun fikirlesirdimki ozum dogmaq isdesem beden olaraq guc lazim yatiriq deye ezele yatir taqet olmaz.
Ayya ArifeEl Allah razi olsun. Cox sagol can. Xestaxana ucun hazirliq gormusen? Yatiram deye cole cixa bilmirem. Internetle yeqin sifaris edecem. Ama ne vaxtdan basliyim bilmirem
ArifeEl Ayya hə, mən adi səhərlər saçımı darayanda təngi nəfəs oluram, elə bilirəm gücüm tükəndi, ona görə qorxuram ki, saatlarnan o sancıya dözüb güc verə bilmərəm
ArifeEl Ayya hə, şükür, bəzi şeyləri sifariş elədim, bəzi şeyləri mamam çıxdı aldı. Mən sadəcə ilk 1-2 aylıq üçün şeylər almışam, qalanlarını inşallah bəbiş doğulandan sonra yavaş yavaş alacam
Ayya ArifeEl basliyim mende onda 1-2 hefteye insAllah. Allah insAllah sebrimizin mukafatini verer🙏🏻❤️
Minikkush9496 Aenor 25+4 həftəlik hamiləyəm 24+5 həftəmdə 23mm uşaqlıq boynu ilə qoydurdum pessari həkim dedi özünü yormadan normal həyatına davam elə
Aenor Minikkush9496 sağ salamat qutarasız inşAllah🙏 mənə də yataq rejimi demişdi səbrim çatan qədər uzanıram arada sıxılanda durub gəzirəm 5 dəqiqəlik falan, qalan ancaq ayaqyoluna bir də yeməyə dururam🥲
Minikkush9496 @ArifeEl Aenor canım sənə utrojestan falan yazıb? Birdə mən şam qoyanda pessariyə əlim dəyir bir küncünü hiss edirəm indi bilmirəm yerindən oynayıb ya necə
ArifeEl Minikkush9496 əgər oturub duranda, hərəkət edəndə özünüzdə pessarini hiss etmirsizsə, sizi ağrıtmırsa, incitmirsə, deməli aşağı düşməyib yerindədi, şam qoyanda barmağınızın toxunması normaldı, narahat olmayın, məndə də elə idi. Neçə həftəliksiz?
Aenor Minikkush9496 yoo yazmayıb, məndə pessari ya tikiş yoxdu heç biri, eləcə uzanıram Allahümidi. Ayın 8-i gedəcəm görüm necədi vəziyyət uzanıbmı qısalıbmı uşaqlıq boynu
Minikkush9496 ArifeEl yox bir odurki şamı qoyan zaman barmağım dəyir vəssalam ağrıdaki ancaq 4-5 gündü belim ağrıyır dəhşət uzana bilmirəm yeriyə bilmirəm ama onurğamdı ağrıyan indi bilmirəm qarnım iridi deyə ağrıyır ya niyə? 25+5 həftəliyəm tam 6 aylıq o qədər ağrılarım olurki plusda ancaq yataq rejimindəyəm yəni evdən çölə çıxammıram deyə vaxt heç keçmək bilmir
ArifeEl Aenor qısalma varsa, qayıdıb uzanma çox da olmur, hər dəfə 1-2 mm o yan bu yana ölçülə bilər sadəcə, əsas odu müalicə ilə olduğu kimi qalsın, qısalma davam etməsin
Minikkush9496 Ayya balaca şamdı uşaqlıq boynunu uzatmaq üçün yazıblar tərkibi progestorondu pessaridən qabaqda istifadə edirdim 34 həftəmə qədər istifadə edəcəm və artıq 37 həftədə inşallah pessarini çıxaracaqlar