umrumdadegil Tinii_minii_mom benim böyle böyle 6 7 tane vardı serum iğne fitil yapıldı bana o gün senin daha az o süre içinde
umrumdadegil Tinii_minii_mom bebişe kilo aldıracak şeyler ye kaşar peyniri muz ceviz haşlanmış yumurta kuru yemişler bunlardan tüket
Merfakts Yaa ben de 3 gündür sancı çekiyorum 33 haftalığız bebek 1 hafta önden gidiyordu. Size ne dedi doktor sancılarınız nasıl acaba? Benim cumartesi kontrolüm var doktora gitmekle gitmemek arasında kararsızım 😔
Merfakts umrumdadegil şiddetli değil de bebek toplanıyo ondan sonra ağrı yapıyo bazen kasılma şeklinde oluyo
Edaa1334 umrumdadegil bende istanbuldayım bugün 2 tane ağrım çıktı 33+3 haftalığım doktor yatış dedi bilginiz varmı nasıl ilerliyor
umrumdadegil Merfakts kasılma sıklığı önemli kasılma sayar var uygulama ondan takip et düzenli oluyorsa git hastaneye
EmineKenan81 Merfakts aynı şekilde benimde çok zorlanıyorum. Üzerine de salgına yakalandım kafamı yerden kaldıramıyorum. Heran doğum yapacak gibi hissediyorum. Tuvaletten çıkamıyorum.
Merfakts EmineKenan81 allah yardımcımız olsun ya sağlıkla alsaydık şu bebişleri kucağımıza 🥲 çok geçmiş olsun size de 🌸