myprincessgirl Sabrusebat amin inşallah bende sancı oluyor ama bir şey demiyor heralde düzensiz diye bakalım ne zaman doğuracam 😀
mkrgln myprincessgirl Geçen hafta doktorum 4’ü geçerse normal şansı düşer demişti bugün gittim 3960 olmuş kilosu yani 4 dedi Çatı muayenesi oldum 2 cm açıklık vardı çatın normale müsait dedi Salı günü bakacağız tekrar.
myprincessgirl mkrgln 2 cm açıklıkta herhangi bir ağrı sancı hissettiniz mi bende dün oldum çatı açıklığım yok tu
myprincessgirl mkrgln uygunsa yazacaktım yanlış yazmışım dün yapıldı uygunmuş bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Aycannn06 Kızlar bana da dua edin pazartesi 37+2 oluyorum gün alacağım 38+2ye gün versin ayın 15i istiyorum inşallah geciktirmez😍
Yaso47 myprincessgirl bnde 37 den selam🥰 bol kusmalı ve mıde yanmalı gecıyor henüz sezeryan için doktorum gün vermedi szde durumlar nedır bebegınızın gelişimi nasıl kaç kılo suan
myprincessgirl Yaso47 en son 2500 kiloydu 36+5 de biraz minnoş sizin kaç kilosu benimde felaket mide yanması ve kemik ağrısı var az kaldı hayırlısıyla kavuşuruz inşallah ☺️
myprincessgirl _Kubra_ hayırlı olssuunn Allah sağ salim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başıma inşallah nasıldı doğumunuz ☺️