myprincessgirl birkucukumut0811_ inşallah sen söyle olmazsa bakın de ona göre evde egzersiz yapmayı düşünüyorum falan diye söyle dr a bence
birkucukumut0811_ myprincessgirl Hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim olmadı öyle yapıyım söyleyim haftaya 😇
Mervetns Mervetns kasıklarım patlayacak gibi hissediyorum ama nst de sancı çıkmadı. Anlamıyorum. Bu açılma ağrısı değilse ne ya da bu kasılmalar nasıl olacak?
sedseda Emrcnaydn bebeğin kanala girdiğini anlayabilir miyiz acaba hareketlerinde değişiklik oluyor mu
Mustafaalpereninannesi sedseda sağlıkla sihatle kolay birsekilde kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı şimdi ne durumdasınız peki
Mustafaalpereninannesi sedseda bende bugün biraz daha hafifledi ağrılarım ara ara belime kramp giriyor ama pazartesi Dr sorucam gidince
Mustafaalpereninannesi sedseda bende oluyor bacaklarimi kapatamiyorum bazen hele yatarken bacağımın arasına yastık koymazsam hiç yatamam
Nisanyagmurum Pazartesi 38. Haftaya gircez doktorum muayene sonrası Sezeryani önerdi ilk doğumum korku sardı dört bir yanımı 🙈
Sabrusebat Biz de 37+2′yiz bugün nst’de hafif bir sancı çıktı, doktor tekrar göreyim belki verdigimiz tarihten erken alırız dedi telaş sardı beni de. Rabbim hayırlısını versin hepimize 🤲
myprincessgirl Sabrusebat amin inşallah bende sancı oluyor ama bir şey demiyor heralde düzensiz diye bakalım ne zaman doğuracam 😀