Sibelnogma _Kubra_ Maşallah size ya çok güzel ama sizde uyuyun lütfen belki heyecan vardır insan inanamıyor benim mi şimdi gelin diyor hazır o yol yorgunu iken uyu sen canım😍 hemen bir 15 20 dk Memik ver uykuyu uykusuna tuttur sende uyu 😂☺️
myprincessgirl mkrgln 2 cm açıklıkta herhangi bir ağrı sancı hissettiniz mi bende dün oldum çatı açıklığım yok tu
mkrgln myprincessgirl benim bu hafta içinde 3 defa sancım oldu 5 dk da 1 geldi muhtemelen o sıra mı açıldı artık bilmiyorum ki ama ay şöyle oluyor açılıyor diye hissetmedim anlayamazdım bilmediğim bişey olduğu için
myprincessgirl mkrgln uygunsa yazacaktım yanlış yazmışım dün yapıldı uygunmuş bakalım süreç nasıl ilerleyecek
myprincessgirl Yaso47 en son 2500 kiloydu 36+5 de biraz minnoş sizin kaç kilosu benimde felaket mide yanması ve kemik ağrısı var az kaldı hayırlısıyla kavuşuruz inşallah ☺️
myprincessgirl _Kubra_ hayırlı olssuunn Allah sağ salim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başıma inşallah nasıldı doğumunuz ☺️
11-02- myprincessgirl galiba bende Ocak annesi olacağım dün nst de düzenli sancılarım çıktı ağrılarım var ama açılma olmadığı için eve yolladılar ağrıların artarsa gel dediler
Ozr42 Yarın 38 e giriyorum. Sezeryan olacağım günü belirledik. 15 ocak nasipse . Ama çok kötü öksürük başladı.antibiyotik kullanmaya başladım inşallah doğuma kadar geçer. baskılar dışında bir belirtim yok. Az kaldı