Kedisevercan Defne-ece28 ben ali irfan hocaya gidiyordum memnundum ama o da eğitime gitti uzun süre. Diğer doktorları merak ediyorum sankodaki?
Loli_01 Senakubraaa randevu saattınde girersem sıkıntı olmaz randevu saatimizden sonra gırersem sıkıntı olur😅 bende sağlık personeliyım yeni tayinimiz çıktı buraya
Sekerrr Nilfer27 yılbaşından önce aradim 750 dediler ama gidemedim pahalı diye 950 nedir ya 3 dogumumu orda yaptım gönlüm orda dogıö yapmak istiyorum doktorumu seviyorum ama şehir hastanesine gidiyorum
Nilfer27 Bugün de öyle denemek amaçlı inayet topcuogluna gittim Ahmet bey diye Bi doktor güzel muayene etti ama 16+5 günlük hamileyim cinsiyeti sordum kordonu onunde tahmin edebilirim sadece sanki kız dedim kafamı karıştırdı net Bi şey söylemedi de
gebeskaplumbaga Umay21 şehir hastanesi elif Kevser kibar hanıma gidiyorum çok memnun kaldım baya ilgilendi her detayını gösterdi anlattı ve ultrason kağıdı da verdi iki tane normalde yaşam semaya gidiyordum ama fiyatlar artınca şehir hastanesinden devam etmek istedim ve çok memnun kaldım