Senakubraaa Defne-ece28 Bence çok iyidir ,lojmanda kalırken bir arkadaş vardı bebekleri hep anne karnında oluyor şu allah korusun o çok memnundu
Ozgekerem Defne-ece28 ocak fiyatını bilmiyorum ben doğum paketi aldım aralık başında 23 bine sabitledim muayenelerde içinde
minikinsantanesi Defne-ece28 merhaba ben yaşam hastanesi Sema iyiköşkere gidiyordum ama şehir hastanesine geçiş yaptım çünkü doğumum yakın özelin fiyatları da baya uçuk 😁 36+6 yız
minikinsantanesi Rayiha17 normali bekliyoruz şuan valla iki doktora gittim memnun kalmadım açıkçası 😁 fiyatlardan ötürü mecbur sancımı çekip doğuma gidicem
Rayiha17 minikinsantanesi evet mantıklı. Ben normal yapyorum ama kendi sancıma pek sıra gelmyo. Plesanta yaşlanması oluyo nedense bende 40 haftayı tamamlaynca suni sancı alyorm 😏
minikinsantanesi Rayiha17 hakkınızda hayırlısı olsun sıkıntı yapmayın bende sonuç ne olacak bilmiyorum bebek döndü mü döner mi dönecek mi bilgim yok sancım olacak mı açılma olacak mı sadece bekliyorum hayırlısıyl sağlıkla gelsinler inşallah