Selamlar. Günler azalırken ve cevremde bana yardımcı kimse olmayacağı için buzluga ufak ufak şeyler koymaya başladım köfte, börek, doğranmış soğan vs.
Dondurucu hazırlığı yapan başkalarıda var mı? Neler koydunuz? Fikir olur birbirimize aklıma başka bir şey gelmiyor.
Buzluğa Neler Attınız?🍣🍩🥧
Poğaça kurabiyeler sarma 😊
Merve95281 Günaydınnnn 🌸 hiç bir şey koymadım ben zıkkımın kökünü yesinler değiyorlar mı? Değmiyor cehennem olasıcalar.🫠
Merve95281
Fellah köftesi
Mantı
Tuzlu kurabiye
Dondurma kurabiye
Çörek
Poğaça
Sarma
Bezelye,garniturler
Nohut, fasulye haşlanmış.
Tavuk(haslanmis) Salatalarda güzel oluyor.
Biber dolması (içi bos)
Doğranmış dereotu,maydanoz
Falan filan, pratik oluyor çok🙃🥰
Merve95281 duduklude kuru fasülye nohut hasladim koydum manti koydum sigara böreği koydum aparatif seyler olsun dedim domates sosunuz yoksa kup kup dograyip kaynatip biz dolabi posetiyle buzluga atin karnabaharla havuc koydum çiğden bi yemeklik olcak sekilde imkaniniz varsa agirlasmadan yapin
Hiçbir şey koymadim tabii ki.🥲
Hiç birşey koymuyorum bana göre buzluk bi hastalık ani gelen de olmuyor zaten en kötü bi börek yapıyorum hemen tatlı da yapamazsam hazır aldırıyorum yeterli oluyor :) bide buzluğa girmiş hamur işlerini yemiyorum zaten buzluğum kokusu siniyor ve mayalı ise zaten emeğe yazık oluyor :)
- Düzenlendi
Merve95281 sotelik menemenlik biberde dogrsyip koydum ben buzluk böreği yaptım yaprak sarma sigara böreği tuzlu kurabiye etli mantı atıyorum bazen kendim yapıyorum bazen marketteki hazır mantilardan alıyorum iyi oluyor markatteki tavuk yaprak donerlerden de atıyorum evde ekmek arası yapmaya yada pilav yaptığımda yanına koymak için kolaylık oluyor köfteleri islim kebaplik sulu köftelik beytilik yapıp ayırıp öyle atıyorum dolaba birde Dalyan köfte gigi büyük içi garnitürlü köfte yapıyorum buzluğa attim denedim oda güzel oldu nefis yemeklerde elif atalarin tarifine göre yapmistim lahana alıp onunda dolmasını ypip atmayı dusunuyorum
Merve95281 ben daha Bi sarma koydum bugün de minik tuzlu kurabiyelerden yapacağım inşallah sonra da poğaça yapacağım
Yazın domates sosu biber vs onları yapmıştım konservelere
Merve95281 ben 🫠 tepsi tepsi poaça börek sarma dolma hamburger köftesi izmir köfte içli köfte domates biber soğan patlıcan közledim attım kapya biber közledim aklımda şuan bunlar var
Bende hiç bişey koymadım😀ugrasmayada gerek yok bence bı zahmet o günlerde hazır yeriz ne olcak o Halle bide yemekmi düşünecez😀
Toprakksx1 sabah sabah koparttin beni hayattan 🤣🤣🤣
Kıyır poğaça, elmalı kurabiye, patesli ve patlıcanlı kıymalı börek, pudingli kurabiye, kalem böreği
Toprakksx1 bencede 😅😅
Merve95281
Yaprak sarması
Etli mantı
Su böreği
İçli köfte
Lahana sarması
Poğça
Siğara böreği
Sulu. Köfte