• Öneri
  • Buzluğa Neler Attınız?🍣🍩🥧

Merve95281 duduklude kuru fasülye nohut hasladim koydum manti koydum sigara böreği koydum aparatif seyler olsun dedim domates sosunuz yoksa kup kup dograyip kaynatip biz dolabi posetiyle buzluga atin karnabaharla havuc koydum çiğden bi yemeklik olcak sekilde imkaniniz varsa agirlasmadan yapin

Hiç birşey koymuyorum bana göre buzluk bi hastalık ani gelen de olmuyor zaten en kötü bi börek yapıyorum hemen tatlı da yapamazsam hazır aldırıyorum yeterli oluyor :) bide buzluğa girmiş hamur işlerini yemiyorum zaten buzluğum kokusu siniyor ve mayalı ise zaten emeğe yazık oluyor :)

Merve95281 sotelik menemenlik biberde dogrsyip koydum ben buzluk böreği yaptım yaprak sarma sigara böreği tuzlu kurabiye etli mantı atıyorum bazen kendim yapıyorum bazen marketteki hazır mantilardan alıyorum iyi oluyor markatteki tavuk yaprak donerlerden de atıyorum evde ekmek arası yapmaya yada pilav yaptığımda yanına koymak için kolaylık oluyor köfteleri islim kebaplik sulu köftelik beytilik yapıp ayırıp öyle atıyorum dolaba birde Dalyan köfte gigi büyük içi garnitürlü köfte yapıyorum buzluğa attim denedim oda güzel oldu nefis yemeklerde elif atalarin tarifine göre yapmistim lahana alıp onunda dolmasını ypip atmayı dusunuyorum

Merve95281 ben daha Bi sarma koydum bugün de minik tuzlu kurabiyelerden yapacağım inşallah sonra da poğaça yapacağım

Yazın domates sosu biber vs onları yapmıştım konservelere

Merve95281 ben 🫠 tepsi tepsi poaça börek sarma dolma hamburger köftesi izmir köfte içli köfte domates biber soğan patlıcan közledim attım kapya biber közledim aklımda şuan bunlar var

Bende hiç bişey koymadım😀ugrasmayada gerek yok bence bı zahmet o günlerde hazır yeriz ne olcak o Halle bide yemekmi düşünecez😀

Kıyır poğaça, elmalı kurabiye, patesli ve patlıcanlı kıymalı börek, pudingli kurabiye, kalem böreği

Fellah köftesi, közlenmiş kırmızı biber, mantı, tuzlu kurabiye , bademli damla çikolatalı kurabiye , mısır unlu poğaça, tahinli çörek , oruk bunlar var yeter de artar bile

Ben de hiçbir şey koyamadim 😏 son haftalar geldi çattı zaten bir çeşit yemeği zor yapıp yiyoruz, etrafımdakilerden de isteyemedim herkesin kendi işi gücü var😞

Merve95281 kozlenmis biner, melemenlik biber de koydum ayrica tereyag stokladim, eksikik, taze fasulye, bide ben kuru fasulyeyi islatio bi saat kaynatil buzluga atiyorum aksamdan islatamaidigim zaman cok iyi oluyo duduklum yok o yizden oyle yapiyorum, kaynanam meyve sukuk vijne yapti, yaprak koydum e yeter daha ne yapayim 😂 ki ben domates sosu da yaptim hunkarin haricinde azi yok cigu var yeter valla 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Merve95281 ben poğaça kurabiye koymaktan artık sıkılan kesimdeyim artık hazır da alabiliriz onları ben içli köfte fellah köftesi ıspanaklı börek normal köfte vs yaptım ayrı yetten elma ayva kompostosu yaptım şimdilik bu kadar yeter yetmezse alırım 🤭🐣

Merve95281 şu bebek görmesine gelecekler için ise hiçbir şey hazırlamadım benim sülalem değil kaynanamin sülalesi gelecek bebek görmeye o düşünsün hazırlasın vallah.. benden bi anam babam bi bacım gelir onlar da gelince mutfağa girip hazırlarlar zaten bana bisey yaptirmazlar💕💕