Kizaniminanasiyiim sedanrgnll1654 merhabalar öğrendiniz mi acaba doğum ücretini ve ne zaman doğuruyorsunuz siz ben mart sonu nisan başı
sedanrgnll1654 @alyakus_ şimdi sorabildim doğum ücreti 15.600 sendika indirimiyle 12 bin Muayne ücreti sendikalılara 825 diğerlerine bindi sanırım
Habibi sedanrgnll1654 hangi doktar a gidiyorsunuz Beyhekim de. Benim de haftaya kontrolüm var 30. Haftadayim dogum a henüz var. orhan solakoglu na gidiyorum. ne kadar oldu acaba doğum ücreti.
alyakus_ Kizaniminanasiyiim benimki sevilay ama herkes onla uyum sağlayamıyor Yani şöyle beklentiyi yüksek tutup ay canım cicim bi doktor beklerseniz sevilay dümdüz bir doktor şuan kaç haftalıksınız
alyakus_ Kizaniminanasiyiim bazılarına göre çok asık suratlı beğenmeyende var beğenen de 🤷🏼♀️ ben başından beri ona gittiğim için deiştirmek istemedim tecrübeli olduğunu düşünerekten ona gidiyırum
Semanur_bulus96 Bende Sevilay hanıma gidiyorum ilk doğumunda onda olmuştu 2.ye hamileyim tercihim yine Sevilay hanım evet zor biri ama işinde çok başarılı ve doğumları çok güzel seni çok motive ediyor ben tavsiye ederim.
Zynppsairr Bende beyhekim sümeyra hanıma gidiyorum muayene ücretleri güncel 950 küsür falan eşimin sendikasından yararlanıyorum 540 lira muayene ücreti ödedim geçen hafta