alyakus_ Kizaniminanasiyiim bazılarına göre çok asık suratlı beğenmeyende var beğenen de 🤷🏼♀️ ben başından beri ona gittiğim için deiştirmek istemedim tecrübeli olduğunu düşünerekten ona gidiyırum
Semanur_bulus96 Bende Sevilay hanıma gidiyorum ilk doğumunda onda olmuştu 2.ye hamileyim tercihim yine Sevilay hanım evet zor biri ama işinde çok başarılı ve doğumları çok güzel seni çok motive ediyor ben tavsiye ederim.
Zynppsairr Bende beyhekim sümeyra hanıma gidiyorum muayene ücretleri güncel 950 küsür falan eşimin sendikasından yararlanıyorum 540 lira muayene ücreti ödedim geçen hafta
Zynppsairr Beyhekim diğer hastanelere göre daha uygun sümeyra hanımda gayet güler yüzlü ve ilgili ben memnunum
Zynppsairr Yeliiizzzz sgk ile 740 civarı sendikalı 540 diye biliyorum sordum çünkü ve geçen hafta bu ücreti ödedim yılbaşından sonra yani
Minigiiim Bende beyhekime geçmeyi düşünüyorum ama haftam da ilerledi baya 31 olduk kime gideyim ne yapayım çok kararsız kaldım medar la arasında çok ciddi fark var çünkü
Habibi sedanrgnll1654 hangi doktar a gidiyorsunuz Beyhekim de. Benim de haftaya kontrolüm var 30. Haftadayim dogum a henüz var. orhan solakoglu na gidiyorum. ne kadar oldu acaba doğum ücreti.