Bebekannesiii_ vallahi hayret her kes kendi yaşadiginsan yola cikib biseyler yaziyor ben normal oldum hep sezeryandan korktum istemedim simdi 3cuye hamileyim ve bu sefer yurt disindayim dil bilmiyorum nasil olucak diye neyle karsilasacam diye baya korkuyorum ama yinede normal istiyorum kimisi sezeryani kolay atlatmis hatta bir deyil bir nece defa sezeryan olmus hala olsa yine sezeryan oljrum diyor her kes kendi yasadigini soyluyor kimlersede bunla dalga gecib cahil diyor valla ben bundan once yorumumu soyledim o bizleri cahil goren kisi kendisi cahil cunki bisekilde hemsire oldugunu duyurmak istedi nasil uapacagini bilmeyim boylebiseyler yazdi😂
Normal mi sezeryan mı??
iremdemirr valla canim iyi yapib sprdun her kes kendinden etrafindan biliyor yasanmisliqdan gorduklerinden dolayi kimisi icin normal kimsii ivin sezeryan her kes her kesin kararina saygi duymali duyulamdiysa zaten hemin kisi saygisiz
poyrazin_annesi28 mən yazmağı çox yaxşı bilirəm sənin kimi normal olmayan insanlar başa düşsün deyə sizin dilə uyğun yazmaq istədim amma anlaşılan sən normal olmadığın üçün kimin nə olduğunu yazmağından belə türk ya azəri olduğunu bilmirsən
poyrazin_annesi28 belli ağzının nerede olduğu ondan oradan gülmen normal kdkdks
Zeynooooooo evet kendini ispatlamaya çalışıyor bunlar da anca aynen en çok kendileri biliyor bi de size saygısızlık yapmış terbiyesiz
Herkesin vücudu direnci o kadar farklı ki ben 12 saatte zorla normal doğum yapmıştım bazıları 4 saatte doğuruyor dediğim gibi kişiye göre değişiyor ama bana göre ikisi de aynı ha saatlerce sancı çekmişsin ha sonrasında çekmişsin iki tarafta da dikiş oluyor ben 20 gün dikiş ağrısı çektim birde bakımı daha zor normalde çok dikkat etmen lazım öyle ha deyince kalkmıyorsunuz yani o da hikaye sabaha kadar bebeğim emsin diye uğraştım dikişlerim zorlamışım 20 gün onun ağrısını çektim herkesin hikayesi farklı 2. olursa kesin sezeryan diyorum mesela ben rahat rahat ameliyata girip bir hafta yatmaya razıyım
Bebekannesiii_ yaşın kaç 17 falan mı ksksk 😄😄😄 Ergen seni
naneliseker_ onca sezaryene giren ben gruptan ayrıldım🥲 haberimiz yok bizi ortadan ikiye ayırmışlar iyiki geri birleştirmişler iki parça kalmamışız😂
- Düzenlendi
Zeynooooooo yol orda seni yolluyoruz yazdıklarını okuyorum da ne diyim Allah akıl fikir versin 😂😂 yazmayı öğren de gel 🧠 varsa kullan insanlara bulaşmamayı öğreneceksiniz
KENDİNİZLE AYNI FİKİRDE OLMAYANA SAYGI DUYMAYI ÖĞRENECEKSİNİZ
Kanalize məni harasa yollamaq sənin başın üçün deyil nəysə sən bəllidir ki ağlın yoxdu olsa insanlarla bu cür danışıb onların fikirlərinə bu cür hörmətsizlik etməzsən hörmət demişkən insan ilk özünə hörmət etməyi bacarmalıdır sonra ətrafına etməlidir bəlliki sənin heç özünə hörmətin yoxdu başqasına necə olsun
- Düzenlendi
Zeynooooooo sen önce hürmeti öğren ben sana birşey dedim mi ?? Yok sen atladın sen cahilsin şöyle böyle dedin anladığım kadarıyla benim yazdıklarımı ya okumuyorsun ya anlamıyorsun buraya sırf polemik yapmak için mi giriyorsunuz ve ya muhalefet olmak için mi anlamıyorum işinize bakın çünkü ciddiye almıyorum BİRİ VİDEO İZLEMİŞ KEMİK GÖRÜNÜYOR DİYOR BİRİ SEN HEMŞİRESİN AMA BEN SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUM DİYOR yakıcam zaten diplomamı okuduklarımdan sonra amaan hadi ya uğraşamam
poyrazin_annesi28 sen sus teyze 😂
Eflinlina bizim insanımız kötü çünkü iyi hiç bir şey konuşmuyorlar hamile kadını doğumdan korkutmak nasıl bir kafa anlamıyorum. Bıçakla yedi kat kesilmek mi yoksa bir kaç saat sancı çekmek mi tabiki sancı çekmek bence. Ki yurtdışında bile hep normal doğum var keyfi sezeryan yok denecek kadar az. Ama bizim insanımız sanki sezeryan çok iyi birşeymiş gibi yüzyıllardır olan doğum şekilini doğamızda olan doğum şeklini kötülüyorlar. Ben hiç korkmadım normal doğumdan hiç kötü seneryo dinlemedim okumadım rabbime teslim ettim kendimi hangisi hayırlısıysa öyle olsun ama ben noraml doğum istiyordum diye kendimi hep olumladım çokta güzel bir doğumum oldu. Ki düşün kötü olsa insanlar 7 8 tane doğuruyor ki ben ikinciye hamileyim manyakmıyım ben ikinci çocuğum hala normal istiyorum 😅
Kanalize özür dilerim biraz önce cahil yazan sandım seni isminizede dikkat etmedim kusur bende bende o yazana baya sinir oldum hatta bana yazmayı ören diyor bende azeriyim o anlasın diye artık türk dilinde yazdım tekrar kusura bakmayın
iremdemirr Ben 38+5’te sezaryen doğum yaptım. 37.haftaya kadar normal doğum istiyordum fakat kanalım dar ve bebeğim büyük olduğu için sezaryene karar verdik. İki tür doğum da kişiden kişiye değişiyor. Bazısı normalde acı çeker, olumsuzluklar yaşar, bazısı sezaryende. Burada yazılan yorumların tamamen kişisel olduğunu unutmadan karar vermek ve kendi iç sesinize ve doktorunuzun görüşüne güvenmek gerekiyor bence. Benim sezaryen sürecim hiç sorunlu geçmedi mesela. Bir iki güne ayaklanmıştım. Bahsedildiği gibi aylar geçse de bitmeyen ağrılarım, sızılarım olmadı. Yeniden hamile kalsam aynı doktorumla devam edip yeniden sezaryen tercih ederim sanırım :))
@Kizilciksurubu bebiş kilosu benimde öyle görünüyor çatı muayenesinden sonra karar vericem doğum şeklime, iyi bir devlet hastanesine denk geldim normal diye diretmiyolarmış önceliğim normal tabi ama bazı şartlarda sezi tercih edicem 🥹 Çatı muayenen nasıl geçmişti
gmzeatsvr ahaha haklisiniz insanlar kaçartane doğurmuş normal 🙈
iremdemirr Ben o muayeneden korkmuyordum zaten o yüzden sıkıntısız geçmişti. Ben iki parmağımı bile döndüremedim, bebek buradan çok zorlanır geçerken demişti. Bu gibi durumlar hem anne hem de bebek için travma oluyor demişti.