Merveozturk_
Keseyi görmüştük. Bebek yoktu. Doktor bebeğin kalp atışlarını duymak için 15 gün sonra gel demişti. 15 gün sonra gittiğimizde kalp atışlarını duymuştuk 🥹🤍
Keseyi ne zaman gördünüz ? 🌼🌼
Anneolmak38 benim son adetim 25 Kasım, beni de bugün çağırdı Dr keseyi görmek için, kontrolden sonra size bilgi veririm inşallah görürüz sağlıkla 🙏
Anneolmak38 5. Haftada keseyi 7. Haftada hem bebişi hem kalp atışını dinlemiştik..
Keseyi görmek için alttan muayene nasıl yapılıyor
Bebelivekedili Doktor bana alttan muayene istermisin dedi hayır dedim vajinadan cihaz girdiriyor bunuda cevremdeki herkes riskli dedi ilk 2 ay düşüğü tetikliyormus
5 hafta 5 günde sadece kese göründü 8 haftada kalp atışı ve bebek
Anneolmak38 ben bugün gün son adet tarihime göre 5+3 idim keseyi gördük 😊 inşallah siz de güzel hayırlı haberler verin 🙏
myavocado Kızlar az önce biraz leke geldi çok korktum kadın doğum acile gittik keseyi gördük çok şükür
Anneolmak38
Ben adeten üç gün önce sabah test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 25 çıktı değerim sonra 2 gün sonra tekrarladım sabh kan verdiğimde 207 çıkmıştı ertesi günü doktoruma gittim keseyi görmemiştik rahim kalınlaşmış dedi bir hafta sonra keseyi görmek için çağırdı 5+4 keseyi gördük Smdi de kalp atışlarını bekliyorum sabırsızlıkla 1 hafta sonra inşallah gttigimde duyarım
Anneolmak38
Ne güzel rabbim sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallah🤲🥰
Fidan_19 İnşallah bende 5+5 gördüm bugun
Fidan_19 Amin çok teşekkür ederim
Merhaba kızlar benimde son adet tarihinim 16 Aralık..test yapmak için sabırsızlanıyorum. Erken testler varmış nasıl kaç gün öncesinden kullanılır
Anneolmak38 Kese boyutunu söyledimi doktorunuz aceba benim kafam karşti yanlış duymadıysam bana 6mm dedi ben şu an 5+6 haftaligim kese boyutu az geldi bana yarın zaten randevum var belki acilde ki kadın doğumcu anlamıyordur pek 😔
0267 Adet gününüz gectimi aceba ,?
Anneolmak38 yok daha adet günüme var
Anneolmak38 boşuna canınızı sıkıp strese girmeyen bebeğiniz de etkileniyor bu yüzden. Haftasına göre gayet güzel kese umarım güzel sonuçlar alırsınız
0267 erken gebelik testleri ilişkiden 5 gün sonrasına kadar sonuç veriyor