• Gebelik
  • Keseyi ne zaman gördünüz ? 🌼🌼

Kızlar bu konu hakkında yazı yazmistim ama nedense Post açıyorum cevap veren kimse olmuyor bana 😔 Son adetim 23 Kasım a göre 5+6 haftalık En son hastaneye 28 Aralıkta gittim beta hcg değerim 898 çıktı Ultrasonda keseyi göremedi doktor sadece dediki Değerin güzel artmış artık 2 güne bir gelmene gerek yok 1 hafta sonra tekrar gel dedi bende Ocağın 3 e randevu aldım.. Gittiğim zaman keseyi kesin görmem gerekiyor degilmi hesaplamama göre şu an değerim 2 bini geçmiştir.. Sizler kaçıncı hafta da Hcg degeriniz kacken ogrendiniz lütfen yazarmisiniz

Anneolmak38 beta 1500ü geçti mi gözükür kese. Benim değerim 1500 çıkmıştı bir sonraki gün gitmiştim doktora kese gözükmüştü bir hafta sonra da kalp atışını duyduk. Sizin de muhtemelen gittiğiniz de gözükür. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.

Anneolmak38 keseyi büyük ihtimalle görürsün canım hatta alttan ultrason yaparsa belki kalp atışını bile duyabilirsin

Anneolmak38 beta değerimi bilmiyorum kaç olduğunu ama 5+2 de gitmiştim. Keseyi ilk o zaman gördük. 6+4 te de kalp atışını duyduk vajinal muayene ile.🌸🙏🏻

Anneolmak38
    Ben 5+0 de gördüm. Beta hcg değerim 5700 dü. 2 günde bir 2ye katlanarak artıyor. Bir sonra ki gün %50 artıyor yanı.

İnşallah Keseyi görürüm gidince 🤲🏻 Bol bol dua ediyorum Yarın geçmek bilmez artık bana keseyi görene kadar rahat edemem 😔 Umarim buraya keseyi gördüm yazarim

Merveozturk_
        Keseyi görmüştük. Bebek yoktu. Doktor bebeğin kalp atışlarını duymak için 15 gün sonra gel demişti. 15 gün sonra gittiğimizde kalp atışlarını duymuştuk 🥹🤍

Anneolmak38 benim son adetim 25 Kasım, beni de bugün çağırdı Dr keseyi görmek için, kontrolden sonra size bilgi veririm inşallah görürüz sağlıkla 🙏

Anneolmak38 5. Haftada keseyi 7. Haftada hem bebişi hem kalp atışını dinlemiştik..

Bebelivekedili Doktor bana alttan muayene istermisin dedi hayır dedim vajinadan cihaz girdiriyor bunuda cevremdeki herkes riskli dedi ilk 2 ay düşüğü tetikliyormus

5 hafta 5 günde sadece kese göründü 8 haftada kalp atışı ve bebek

Anneolmak38
        Ben adeten üç gün önce sabah test yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 25 çıktı değerim sonra 2 gün sonra tekrarladım sabh kan verdiğimde 207 çıkmıştı ertesi günü doktoruma gittim keseyi görmemiştik rahim kalınlaşmış dedi bir hafta sonra keseyi görmek için çağırdı 5+4 keseyi gördük Smdi de kalp atışlarını bekliyorum sabırsızlıkla 1 hafta sonra inşallah gttigimde duyarım