• Öneri
  • Bir kadının temiz olduğunu nereden anlarsınız

Zeynepkrkytlli yok tabiki haklısınız o konuda ben sadece uzanamadığım boyumun yetemediği yerleri yapamıyorum şu an, tabi insanın ister istemez morali bozuluyor o zamanda, ama elbette bu günler de geçer yeterki sağlıklıca kucağımıza alalım da bebeklerimizi 🤲

Mer3459 benim şişem var bidondan ona boşaltıyorum öyle döküyorum makinaya kapakla dökmem ölçüyü ben gözümle ayarlicam illa😄birde alerjim var deterjana koyarkende koklarkende öksürük tutuyor ama elimde değil bu gebelik beni bu hale getirdi😄

asell13 aynen canım ben seni anlıyorum temizlik hastası değilim ama benim de takintilarim var başkasının yaptığı işi beğenmem
    Ama en azından biri evimi bari supurse iyi olurdu 😂

Blackk34 bence de canım çok konuşma
      Önce yazılanı idrak et konuşacaksan da öyle konuş
      Şu platformda kimseyle aramda bı sürtüşme dahi olmadı herkes hamile kimsenin morali bozulmasın diye kimseyle uğraşmadım ama konuşmasını bilmeyen insanlar olunca böyle oluyomus demekki

emirasafMom tencereler cok dikkatimi çeker tencereler altında yağ yanıkları varsa kulp kısımlarında yağ birikintileri varsa birde fırın içi temizliği en dikkat ettiğim şeylerdir 6 senelik evliyim benim fırınım sıfır gibidir ne içinde bi çizin ne yağ kalıntısı ne birsey sıfır diye versem veririm🤣🤣

emirasafMom Tırnaklarından, kokusundan anlarım. Umarım “kadın temizliği” diye ev temizliğini sormuyorsunuz, eğer o evde sadece o kadın yaşamıyorsa bu ortak bir görevdir zira.

Adenala cidden ya ben hayatta bi kaç kere kaynanam evimde aynı hareketi yaptı o bezi direk çöpe attm

Zeynepkrkytlli Aynen öyle ama anlatamıyorsun bazen insanlara açık aramak değil bu misal benimde kayınvalidem öyle pis biri değildir ama gittiğimde lavaboya illaki kullanıyorum elimi kurulamak için havluya sildim bir keresinde elimi aman ALLAHım ellerim leş gibi koktu içim bulandı tekrar ellerimi yıkadım o gün bu gündür asla ellerimi havluyla silmem gittiğimde peçeteye silerim eltimde de öyle oldu bidaha mı asla kendi anneme gittiğimde bile havlu nemliyse hemen değiştiririm söylemeden tahammülüm yok yumuşak ve ıslak havluya. Bende sert havlu olsun isterim suyu emmiyor gibi gelir bana değil rengi atmış ve elde pis koku bırakacak ALLAH bilir kaç gündür öyle o havlu yoksa bende parmak gezdirmiyorum toz var mı yoksa pis mi bakayım falan ama anlat anlatabilirsen

emirasafMom size çok garip gelecek ama ben balkonundan eğer balkonu düzenli temiz ise yani insan evini temizledikten sonra en sonda da balkonu da güzelce tıkayıp düzenleyip temizler diye düşünüyorum.

Camlicagizem ay sorma canim o havlu konusunda bende hassasım
          Pis olmasına bile gerek yok benden önce biri elini yüzünü sildiyse ve ıslaksa tiksiniyorum
          Benim genel olarak huyum bu ıslak olan her şeyden tiksiniyorum ıslak yere basmak dahil
          Kayinvalidemler köyde olduğu için gidince haftasonu yatılı gidiyoruz ayrı havlu götürüyorum kendime
          Kendi havluları içerde dışarda yerde her yerde geziyo
          Yani haliyle onu goruyosun bu açık aramak değil yani insan haliyle tiksiniyo
          Gittiğim herhangi bi yerde de havlu ıslaksa kullanmıyorum ıslak elle durmayı da sevmem ama en azından kendi wlim diye kurulamiyorum eğer havlu ıslaksa tabi kuruysa da köşe ucundan ellerimi degdiriyorum
          Havlu bence kişisel eşya olmalı ya

Edanur65
            Yer bezi var ne bilim ıslak mendil var yerdeki mikrobu tezgaha taşıyorlar

asell13 benim eşim hiç sıcak bakmiyo robot süpürgeyle ama ama bence ilerde sıcak bakmak zorunda kalacak bu ne ya kendi evimde rahat edemez oldum 😂