ElifKarata kızz ben eve bi geliyorum çorapların altı simsiyah olmuş, sonra çamaşır suyuna koyuyorum makineye atmadan beyazların diye , cağnım çoraplarım deliniyor çamaşır suyundan yazık günah başka yöntem denemek lazım 😂😂
Bir kadının temiz olduğunu nereden anlarsınız
Zeynepkrkytlli görümce elti bisey yapamiyorsun malesef aileden olunca bisey diyemiyorsunda hemen alınıyorlar.
Ama arkadaş komşu vs ise direk merhaba merhaba olurum o kadar
Ben çok yakınım olmadıkça kimsenin evine bakmam dikkat etmem banane
Tutka haklısın ya gece ne kafayla yazdiysam evi düzenli diye temizdir denmez fhdhdhhx 😂
Zeynepkrkytlli ay çok kötüymüş bu ne 🤣
ttksacr Allah seni 🤣🤣🤣 bende kaynanqma giderken giymiom beyaz çorap bildiğim için aynen dediğin gibi çamaşır suyuna basmadan da çıkmıyor
Zeynepkrkytlli tabikide canım rabbim onlarıda darda bırakmasın annemde kız kardeşimde fazlasıyla yaptılar takıntılı insanların düzeni gidince huzursuz oluyor sadece bebişler iyi olsunda her işimizi yine yaparız 🥰
- Düzenlendi
Zeynepkrkytlli temiz olmakla milletin evine gidip eksik aramak farklı. Karakterli olan hiç kimse de milletin evinde eksik aramaz. Ama sizin gibilerin aradaki farkı anlaması zor sanırım o yüzden daha fazla açıklama yapmayacağım.
Zeynepkrkytlli bi bahane bulup kacardim o zaman o evden su bile içmeden 😅
- Düzenlendi
emirasafMom üst ve tırnaklarından bide evin kokmasindan midem çok hassas bide bazılarının evinde su bile içemiyorum bazen gerçekten o güven olmuyo bende bazen😑asla öyle gözüm aramaz dağınıklığı hele ki çocuklu bir ev ise bana normal gelir ama çocuksuz olduğu halde temizliğe önem vermeyen insanlar var
emirasafMom bir kadinin temiz olduğu dış kapısının önünden belli olur emin ol 😊
Zeynepkrkytlli yok tabiki haklısınız o konuda ben sadece uzanamadığım boyumun yetemediği yerleri yapamıyorum şu an, tabi insanın ister istemez morali bozuluyor o zamanda, ama elbette bu günler de geçer yeterki sağlıklıca kucağımıza alalım da bebeklerimizi 🤲
Mer3459 benim şişem var bidondan ona boşaltıyorum öyle döküyorum makinaya kapakla dökmem ölçüyü ben gözümle ayarlicam illa😄birde alerjim var deterjana koyarkende koklarkende öksürük tutuyor ama elimde değil bu gebelik beni bu hale getirdi😄
ElifKarata ah sorma sorma
asell13 aynen canım ben seni anlıyorum temizlik hastası değilim ama benim de takintilarim var başkasının yaptığı işi beğenmem
Ama en azından biri evimi bari supurse iyi olurdu 😂
Blackk34 bence de canım çok konuşma
Önce yazılanı idrak et konuşacaksan da öyle konuş
Şu platformda kimseyle aramda bı sürtüşme dahi olmadı herkes hamile kimsenin morali bozulmasın diye kimseyle uğraşmadım ama konuşmasını bilmeyen insanlar olunca böyle oluyomus demekki
Minikmucizelere kacacagin insan oluyo kacamayacagin insan oluyo hayatım yoksa bende meraklı değilim öyle insanlara 😂😂
mervemurat16 ben direkt bidondan boşaltıyorum😂