Nur-seyma6868 Kadergktg Devlette Ramazan beye gidiyordum çok ilgiydi şimdi ise Zekiye hanıma gidiyorum. Bide ahmet İlker eryılmaza gitmiştim bunlar kendimce iyi ilgilendiler
Kadergktg Nur-seyma6868 zekiye hanıma hiç gitmedim ama Ahmet İlker gerçekten iyi ilgileniyor sormadan kilosunu söylüyor. Ultrason kağıdı da veren tek o var sanırım devlette
Kadergktg Baskan01 ben büyük sancılar hiç hissetmiyorum. Hep hafif oluyor. Ama Nst de 100 üzerine falan çıkıyor sancılarım hafif hissetmeme rağmen. Kesin suni sancı verirler diye düşünüyorum 🥹
Kadergktg Baskan01 🥹yaa genelde ikinci çabuk olur derler bide kız da erken olur derler ama demekki öyle olmuyor
Baskan01 Kadergktg aynen bende o yüzden korkmaya başladım hareketlerini sürekli kontrol ediyorum gece de uyuyamıyorum bebek hareket etmezse diye
Kadergktg Baskan01 🥹benim bazen hareket etmediği oluyor saatlerce . Ama karnını izle çünkü bazen hareketleri yumuşak oluyor. Karnımi izliyorum karnım hareket ediyor usul usul 🤭 öyle rahatlayıp uyuyorum bende
Nur-seyma6868 Kadergktg Bana Ramazan bey hep vermişti ama bende eskisi kadar randevu bulamıyorum ona malesef
Baskan01 Kadergktg benim birinci de suyum gelmişti sancım olmadı sonra hastaneye gidince sancım başladı
Kadergktg Nur-seyma6868 belirli bir haftadan sonra ultrasonda belli olmuyor hiç zaten 🥹. Son haftalarda da ben bı özele gidip renkli ultrasonla yüzünün fotoğrafinu almıştım. Devlette diğerleri vermiyor ama pek takmıyorum artık
Nur-seyma6868 Kadergktg Renkli ultrasonu da özelde. Almıştım ben saklarım hala bütün ultrason fotoğraflarını