Kadergktg Nur-seyma6868 zekiye hanıma hiç gitmedim ama Ahmet İlker gerçekten iyi ilgileniyor sormadan kilosunu söylüyor. Ultrason kağıdı da veren tek o var sanırım devlette
Nur-seyma6868 Kadergktg Bana Ramazan bey hep vermişti ama bende eskisi kadar randevu bulamıyorum ona malesef
Kadergktg Baskan01 🥹benim bazen hareket etmediği oluyor saatlerce . Ama karnını izle çünkü bazen hareketleri yumuşak oluyor. Karnımi izliyorum karnım hareket ediyor usul usul 🤭 öyle rahatlayıp uyuyorum bende
Baskan01 Kadergktg benim birinci de suyum gelmişti sancım olmadı sonra hastaneye gidince sancım başladı
Kadergktg Nur-seyma6868 belirli bir haftadan sonra ultrasonda belli olmuyor hiç zaten 🥹. Son haftalarda da ben bı özele gidip renkli ultrasonla yüzünün fotoğrafinu almıştım. Devlette diğerleri vermiyor ama pek takmıyorum artık
Nur-seyma6868 Kadergktg Renkli ultrasonu da özelde. Almıştım ben saklarım hala bütün ultrason fotoğraflarını
bitanemiz24 Mir_eb_ik Kadergktg Ha-Re kızlar özelde şeker yüklemesi paralı mı oluyor dün doktorum bir hafta içinde gel yapalım dedi ayriyeten para alıyorlarmı kontrol zamanında gideceğim
Ha-Re bitanemiz24 bu güne kadar şeker yüklemesinden hiç konuşmadık ama büyük bir ihtimalle ücretlidir ben de şimdi detaylı ultrasona gidicegim 2 hafta sonra belki o zaman bahseder