Kadergktg Baskan01 bana normal dediler hep. Bebeğin başı da aşağıda çünkü açıkligi kontrol ederken bebeğin kafasına kadar dokunuyor 🥲 doktor özellikle demedi ama doğum pozisyonu almış diye
Kadergktg Baskan01 🥹yaa genelde ikinci çabuk olur derler bide kız da erken olur derler ama demekki öyle olmuyor
Nur-seyma6868 Kadergktg Devlette Ramazan beye gidiyordum çok ilgiydi şimdi ise Zekiye hanıma gidiyorum. Bide ahmet İlker eryılmaza gitmiştim bunlar kendimce iyi ilgilendiler
Kadergktg Nur-seyma6868 zekiye hanıma hiç gitmedim ama Ahmet İlker gerçekten iyi ilgileniyor sormadan kilosunu söylüyor. Ultrason kağıdı da veren tek o var sanırım devlette
Kadergktg Baskan01 ben büyük sancılar hiç hissetmiyorum. Hep hafif oluyor. Ama Nst de 100 üzerine falan çıkıyor sancılarım hafif hissetmeme rağmen. Kesin suni sancı verirler diye düşünüyorum 🥹
Baskan01 Kadergktg aynen bende o yüzden korkmaya başladım hareketlerini sürekli kontrol ediyorum gece de uyuyamıyorum bebek hareket etmezse diye
Kadergktg Baskan01 🥹benim bazen hareket etmediği oluyor saatlerce . Ama karnını izle çünkü bazen hareketleri yumuşak oluyor. Karnımi izliyorum karnım hareket ediyor usul usul 🤭 öyle rahatlayıp uyuyorum bende
Nur-seyma6868 Kadergktg Bana Ramazan bey hep vermişti ama bende eskisi kadar randevu bulamıyorum ona malesef
Baskan01 Kadergktg benim birinci de suyum gelmişti sancım olmadı sonra hastaneye gidince sancım başladı