Aabbccc Ysmnpmk agrin olacak canım ya valla benimde öyle zorlu geçmişti pcos olduğumuz için zorlu geçiyor
Aabbccc Ysmnpmk evet benimde bı ara bı ara bogazimda bir şey kaldı asla oksuremedim Çok zor bol bol dinlen canım 3-4 güne toparlanursin
Aabbccc Ysmnpmk evet maalesef boş yani bendende o kadar yumurta çıktı bomboş 3.gun 9 a düştü ağrısı kalıyor sadece insana bu pcos bela
Ysmnpmk Aabbccc yaaa o kadar erken mi ariyolar telefonumun sesi açık olurda inşallah ben uyanabilirim😄2 gündür nerdeyse uykusuzum
Aabbccc Ysmnpmk evet ilk gün 09.14 te aradılar 3.gun 09.24 te😂son gün yani 5.gun aramak bilmediler catladim korkudan öldüm kessin kalmadı dedim embriyom 2 gibi onuda aramislardi 😂
Ysmnpmk Aabbccc benim 5.gun pazara geliyor büyük ihtimal benide pazartesi ararlar onun için 😄yarına hazırlıklı olayım uyanmam lazım
Ysmnpmk Aabbccc kız bu arada geçenlerde yazını gördüm sen Siirt’ten gelmişsin galiba oralimisin ☺️benimde eşim siirtli ama İstanbul’da yasiyoruz
Aabbccc Ysmnpmk evet canım siirtliyim aslen ama İstanbul da doğma büyüme eşimin işinden dolayı ordayız🙂
Lavinya24 Aabbccc canım seni isim olarak hatırlıyorum embriyolarının oluşmasını bekliyodun 3 embriyon oluşmuştu sanki nasıl gidiyo sürecin? 😊başkasıyla karıştırmadım inşallah😄
Ysmnpmk Aabbccc merkez gökçebağlılar kaynanamda siirtli oda dilektepeli 😄bu sene Eylül’de siirtteydik bizde bı gezdik dolaştık akraba ziyareti yapıp döndük eşimin amcaları hala siirttler