Ysmnpmk Aabbccc merkez gökçebağlılar kaynanamda siirtli oda dilektepeli 😄bu sene Eylül’de siirtteydik bizde bı gezdik dolaştık akraba ziyareti yapıp döndük eşimin amcaları hala siirttler
Ysmnpmk Aabbccc bakalım artık önemli olan benim için sayısı değil saglikli kalması ya daha genetige gidicek önemli olan bide o orda hastalıklı çıkarsa embriyoyu öldürüyolar 😕
Lavinya24 Ysmnpmk ben yumurta toplancağı hafta korona olmuştum canım bi sıkıntı olmadı topladılar valla
Ysmnpmk Lavinya24 evet topladılar dünde benim ama öksurugum var diye şuan aşırı zorlanıyorum 😢canım acıyor
Lavinya24 Aabbccc canım seni isim olarak hatırlıyorum embriyolarının oluşmasını bekliyodun 3 embriyon oluşmuştu sanki nasıl gidiyo sürecin? 😊başkasıyla karıştırmadım inşallah😄
Aabbccc Lavinya24 evet canım doğru hatirliyorsun🙂🙂🙂 transfer sürecimi bekliyorum canım beklemedeyim yani Ocak sonu regl olucam sonra transferim olacak🙂😘
Lavinya24 Ysmnpmk çok geçmiş olsun bi kaç gün zor olucaktır ama unutuyo insan güzel güzel embriyolar oluşsun inşallah🙏🏼
Ysmnpmk Aabbccc ben tuvalete çıktıkça afedersin parçalar oluyor öyle büyük değil ama var bide peceteye baya geliyor leke gibi değil benim