Ysmnpmk Kızlar yarın yumurta toplamam olcak ama burnum falan tıkalı yani bide bu halde nasıl narkoz vercekler kaç gündür eşim hasta diye maskeyleydim o kadar korudum kendimi yatağı bile ayırdım ona rağmen bagisikliligim olmadığı için geçti resmen kemiklerim ağrıdan tutmuyor kolumu bile kaldıramıyorum bide yarın narkoz verilecek kendi kendimi yiyorum sinirden 😮💨😮💨😮💨😢😢
Aabbccc Ysmnpmk aaa canım yarın mi yumurta toplama olacak senin gripsen narkoz vermezler bence ya mutlaka hastaneye sorsaydin
Lavinya24 Ysmnpmk ben yumurta toplancağı hafta korona olmuştum canım bi sıkıntı olmadı topladılar valla
Ysmnpmk Aabbccc ama hersekil bu yumurtaların alınması gerekmiyomu kız catlatildi çünkü pazar günü vuruldum ve o zaman hasta değildim 😮💨
Aabbccc Ysmnpmk ayy çok çok iyi bilirim canım ya çok zor gerçekten çok şiş oluyor insan rabbim yardımcın olsun inşallah bakalım kaç yumurta çıkacak kaçı embriyo olacak 🙂pcos hastasydin dimi
Ysmnpmk Aabbccc amin inşallah canım 🤲bakalım artık yarın büyük gün inşallah döllenir genetiktende temiz embriyomuz gelir ya🤲evet pcos var bende
Aabbccc Ysmnpmk inşallah canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum 🤲🌸Bol yumurta çıkar sendende🙂
Ysmnpmk Aabbccc yumurtalarim toplandi canım sadece çok ağrım var ve midem bulanıyor inşallah bian önce kendime gelirim 🥺 30 yumurta toplandi bu arada
Aabbccc Ysmnpmk hayırlı olsun canım inşallah güzel embriyolarin oluşur agrı oluyor maalesef bende günlerce ağrı çektim kendime gelemedim ya ne ilaçları verdi sana
Ysmnpmk Aabbccc inşallah canım valla ayağa kalkmayacak derecede ağrım var zaten tuvalete çıkamıyorum acıdan. Dostinex, parol ,desefin,magnesie calcine bide cetrodite yazdı
Aabbccc Ysmnpmk aynısını banada verdi canım dostinex çok mide bulantısı yapacak haberin olsun mahfoldum ben o desefinde baya ağır bir antibiyotik ya
Aabbccc Ysmnpmk agrin olacak canım ya valla benimde öyle zorlu geçmişti pcos olduğumuz için zorlu geçiyor