zehmva_ dilaraRecep 37 haftalık olduk ama şu 2hafta geçmiyor gibi günler yavaşladı onca ay geçti şimdi geçmiyor
Minederin Papatyaebru benim sezeryan şubat basi dedin şaşırdım o zamana 40 haftalik oluyor ben beklemem tabi sezeryan olduğu için
Flymumy Benim de yarın sabah olacak doğum🐣ilk doğumum, korktuğum için genel anestezili doğum istedim beni neler bekliyor bilmiyorum🙈
Ebru3439 Flymumy inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebişini 🙏 benimde bir sonraki gün perşembe bir gün sonra arkandan da ben geliyorum 🥹🥹🥹 38+2 ile
myprincessgirl 36+6 dayım kasılmalarım çok oluyor cuma randevum var belli olacak normal mi sezaryen mi inşallah sağlıkla 38. Hafta da doğururum sabırsızlanıyorum artık günler geçmiyorr 😢☺️
Ilba_34 dilaraRecep bir Ocak annemiz daha Doğuma girdi @KuzeyinAnnesi10 kendisine dua edermisiniz sabah ikimiz de doktordaydık benim bir haftam daha var onu Doğuma aldılar rabbim sağlıkla hepimizi evladına kavuştursun 🤲🏻🤲🏻❤️
Egemoms1303 dilaraRecep kıızz ocak bebeleri acar çıktı 😂😂 3 5 10 gün önden önden geliyorlar 😂 Burda en çok Kasım anaları bekledi heralde ’ya 🤭
Papatyaebru svg46 sağlıklı şekilde gelsinde doğum şekli pek önemli değil doktorunuza güvenin hangisini öneriyorsa onda karar kalın
KadersizMelek dilaraRecep 34+6 ocak 30a doğum tarihi aldım ama hep bana daha erken gelecek gibi geliyor,ayy bende artık doğurup çıkmak istiyorum zaten 😃
Mustafaalpereninannesi dilaraRecep bende ocakta 35haftalik ayın 8de randevum makat geliş bakalım ne diyecek 🤷🏻♀️
Sbha_13 dilaraRecep iyi cok sukur toparlaniyor yavas yavas aliyor dogumdan sonra odemi coktu hepsinj verdi simdi aliyor
-Seher- dilaraRecep Hiç sorma çok fenayım.. Bugün doktora gittik ne bir sancı çıktı ne başka bir gelişme. Doktor da istersen suniyle başlatalım dedi ben kabul etmedim. 2 gün daha kendi sancımı bekleyeceğim gelmezse sezaryene alacak